טורקיה בולונז
טורקיה בולונז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הרטבים שלך. מנה אחת מכילה 598 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תרנגול הודו, ספגטי, עלי בזיליקום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 יאמרו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 89% . נסואת Orrechiette עם "אכול את הירקות שלך" טורקיה בולונז , טורקיה בולונז ראגו עם פפרדלה ורוטב בולונז אותנטי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד לשקיפות, כ-5 דקות.
מוסיפים את הגזר והסלרי ומקפיצים עד שהירקות רכים, כ-5 דקות.
מוסיפים את הודו ומקפיצים דקה.
מוסיפים את רוטב המרינרה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים בעדינות במשך 15 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג, תוך ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פנימה את הבזיליקום. מתבלים את הרוטב, לפי הטעם, במלח ופלפל. (ניתן להכין את הרוטב שבוע אחד קדימה. מצננים את הרוטב לחלוטין, ואז מעבירים אותו לכלי ומקפיאים לשימוש עתידי. מביאים את הרוטב לרתיחה לפני השימוש.)
בינתיים, מבשלים את הספגטי בסיר גדול של מי מלח רותחים עד שהם רכים אך עדיין יציב לנגיסה, תוך ערבוב לעתים קרובות, כ-8 דקות.
מסננים, שומרים 1 כוס מנוזלי הבישול.
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים לציפוי, מוסיפים מספיק נוזל בישול שמור כדי להרטיב לפי הצורך.