קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות44
מגזין

צלעות כבש ברוטב ברווז

צלעות כבש ברוטב ברווז
צלעות כבש ברוטב ברווז יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 536 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פלפל קאיין, רוטב ברווז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו צלעות כבש ברוטב ברווז, צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, ו צלעות כבש עם רוטב מנטה-תאנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מסדרים צלעות כבש בתבנית אפייה בינונית, ומעיל אחיד עם רוטב ווסטרשייר, תיבול adobo, ופלפל קאיין. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
Adobo תיבולAdobo תיבול
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל קאייןפלפל קאיין
צלעות כבשצלעות כבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מכסים צלעות כבש ברוטב ברווז, וממשיכים לאפות 15 עד 20 דקות, לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברווזרוטב ברווז
צלעות כבשצלעות כבש