צלעות כבש ברוטב ברווז
צלעות כבש ברוטב ברווז יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 536 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פלפל קאיין, רוטב ברווז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו צלעות כבש ברוטב ברווז, צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, ו צלעות כבש עם רוטב מנטה-תאנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מסדרים צלעות כבש בתבנית אפייה בינונית, ומעיל אחיד עם רוטב ווסטרשייר, תיבול adobo, ופלפל קאיין. מתבלים במלח ופלפל.
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש.
מכסים צלעות כבש ברוטב ברווז, וממשיכים לאפות 15 עד 20 דקות, לטמפרטורה פנימית של 145 מעלות F (65 מעלות C).