קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 20 דק.
מנות54
ציון בריאות2
מגזין

טורקיה במעשן

טורקיה במעשן
טורקיה במעשן נטול גלוטן, ומספק כ 54 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו תפוחים, הודו, מלח מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מעושן תלת טיפ עם מעשן Stovetop, שאריות הודו? נסו את זה הודו קל חריף צ'ילי שעועית פינטו, ו תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעשן מחממים ל 225 עד 250 מעלות f (110 עד 120 מעלות C).
2
יש לשטוף את טורקיה מתחת למים קרים, ולייבש את הטפיחה. לשפשף את השום המרוסק על החלק החיצוני של הציפור, ומפזרים מלח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מקום במחבת קלייה חד פעמית. ממלאים את חלל טורקיה עם חמאה, קולה, תפוח, בצל, אבקת שום, מלח ופלפל שחור טחון. מכסים ברפיון בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קולהקולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
עשן ב 225 ל 250 מעלות F (110 ל 120 מעלות C) במשך 10 שעות, או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 180 מעלות F (80 מעלות C) כאשר נמדדים בחלק העבה ביותר של הירך. למרוח את הציפור כל 1 עד 2 שעות עם המיצים מתחתית המחבת הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה