טורקיה החג של אמא
טורקיה החג של אמא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 752 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 14 מנות. אם יש לכם חרדל, רוטב ווסטרשייר, טורקיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת מאלט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מאלט שוקולד עם ציפוי מאלט שוקולד כקינוח. נסו Hash חג הודו {השאריות המושלמות לחג}, חג טורקיה, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבצל, שום, חרדל, ורוטב ווסטרשייר במעבד מזון פירה עד מעורבב לחלוטין.
שים את ההודו במחבת קלייה מצויד מתלה. לשפשף את החלק החיצוני של טורקיה בכל רחבי עם תערובת חרדל. מכסים את טורקיה בניילון נצמד כדי לשמור על הלחות. מקררים את תרנגול ההודו בין לילה או עד 24 שעות.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הסירו את ההודו מהמקרר וזרקו את עטיפת הפלסטיק והניחו במחבת צלייה. הכנס את כנפי ההודו מתחת לשד וקשור את בסיס הרגליים יחד עם חוט הקצב. באמצעות מברשת מאפה או מזלף נורה, למרוח את טורקיה עם כמה מאלט.
מעבירים את ההודו לתנור וצולים, חשופים, במשך 3 שעות, מטבלים כל 30 דקות עם המאלט. אם חזה ההודו מתחיל להיראות כאילו הוא מקבל כהה מדי, לכסות אותו בנייר אלומיניום.
מבשלים עד המיצים לרוץ ברור והטמפרטורה הפנימית של טורקיה היא 160 מעלות F בשד ואת הרגל רושמת 175 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.
הסר את טורקיה מהתנור ולכסות אותו באופן רופף עם נייר.
תן לתרנגול הודו לנוח במשך 30 דקות לפני גילוף ומגישה עם המילוי ורוטב חמוציות פסיפלורה בצד.