שזיפים מיובשים ביין עם קלוי-עוגיות שקדים
שזיפים מיובשים ביין עם קלוי-עוגיות שקדים דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 526 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו שזיפים מיובשים, שעועית וניל, נמל רובי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: שזיפים מיובשים ביין עם קלוי-עוגיות שקדים, סופלה שקדים קלוי עם אגסים עלומים ושזיפים מיובשים, ו ברווז עם שזיפים מיובשים ביין אדום.
הוראות
מערבבים יחד את כל החומרים בסיר בינוני כבד עד שהסוכר מומס. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים, חשוף, ערבוב בעדינות מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם בחצי, כ 25 דקות.
הסר מחום וקריר עד בקושי חם או טמפרטורת החדר. להשליך שעועית וניל.
שזיפים מיובשים ניתן לבשל 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.