קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

טורקיה ומילוי אגרול

טורקיה ומילוי אגרול
טורקיה ומילוי אגרול עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 181 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי טימין טריים, עלי רוזמרין טריים, עלי רוזמרין טריים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את ההודו המושלם, מלית טורקיה קלאסית (להשתמש כדי למלא תרנגול הודו), ו לחמניות מלית בנפרד.

הוראות

1
מחממים טיגון עמוק ל 375 מעלות F.
2
בקערה גדולה מוסיפים את ההודו ואת המילוי ומערבבים לשלב. בקערה קטנה, להכות את הביצה עם מים כדי ליצור שטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
פריסת עטיפות אגרול וכפית 2 כפות של תערובת טורקיה על כל עטיפה.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרולעטיפות אגרול
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מברשת את הקצוות של עטיפות עם ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
רול בחוזקה, להיות בטוח להביא את הצדדים יחד כך אגרול הוא חזק. לפני לעטוף הסופי, להשתמש קצת ביצה לשטוף לאטום. הגדר את האגרולים המוגמרים על מגש עד מוכן לטגן.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מטגנים את האגרול, בקבוצות, עד חום זהוב ופריך, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
הסר את אגרול מגבות נייר כדי לנקז. אפשר להתקרר ולסדר על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מגישים עם רוטב חם ורוטב חמוציות טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
9
בסיר גדול להוסיף את ציר העוף ולהביא לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
הסר מהחום ומערבבים את המילוי ואת עשבי תיבול טריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
11
מערבבים היטב.
12
בסיר בינוני מחממים את החמאה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף. להפחית את החום ומערבבים בקמח ופלפל לעשות רביכה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
14
מוסיף את עשבי תיבול, מלאי טורקיה ומלח. מבשלים על אש נמוכה עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
15
בסיר בינוני, מוסיפים את החמוציות, התותים, הסוכר ומיץ תפוזים. מביאים לרתיחה קלה על אש נמוכה. לבשל עד cranberries פופ, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
16
מוסיף את פלפל קאיין ומבשל במשך 4 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
17
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
18
מוסיפים לבלנדר ומחית את הרוטב עד קטיפתי וחלק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
19
העברה לקערה הגשה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים