טורקיה מילאנו
טורקיה מילאנו עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 875 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו יין, חומץ יין, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 70%. ציון זה מוצק. נסו טורקיה מילאנו, קציצות טורקיה מילאנו עם סלט גרגיר הנחלים, ו ריזוטו בסגנון מילאנו (ריזוטן אלה מילאנו) עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת מטגן גדולה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהתאדות חום זהוב ונוזל.
מוסיפים 1 כוס רוטב הודו, טימין ומספיק יין רק כדי לדלל מעט. מבשלים עד לחימום. שמור על חום על אש נמוכה.
מניחים את הקמח על צלחת גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
טורפים יחד את הביצים ו -1 כף מים בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את פירורי הלחם על צלחת ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים 1/4 כוס שמן קנולה במחבת מטגן צדדית בינונית עד שהיא רק מתחילה להבהב. לזרות את פרוס שד בקמח, ברז את עודף ואז לטבול בביצה לשטוף ומאפשרות כל עודף טפטוף ולאחר מכן לזרות בלחם פירורים.
מניחים בשמן ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים.
מוציאים מהתבנית ומניחים על צלחת מרופדת במגבות נייר.
טורפים יחד את החומץ, מולסה הרימון, החרדל והמלח והפלפל בקערה גדולה. מקציפים לאט את השמן עד שהוא מתחלב.
מוסיפים את הארוגולה לקערה וזורקים עם הרוטב; מתבלים במלח ופלפל.;
הרכבה: כף מעט מרוטב הפטריות על 4 צלחות גדולות, מעליהן 2 חתיכות מההודו.
מניחים מעט מהסלט על גבי ההודו ומפזרים מעט מהגבינה.