טורקיה קלאסית ב-5
טורקיה קלאסית ב-5 לוקחת בערך 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת מכילה 826 קלוריות , 112 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . גשו לסופר וקנו חמאה, רוזמרין, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 39 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 92% , וזה מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מלית הודו קלאסית (השתמשו כדי למלא את הטורקיה) , הודו קלאסית ב-5 וטורקיה צלויה קלאסית .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
מוציאים את אבות ההודו מהחלל ושוטפים את ההודו היטב. מייבשים ומניחים על רשת צלייה בתבנית צלייה. ממליחים את חלל ההודו וסוחטים את מיץ הלימונים בתוך החלל. ממלאים את החלל בחצאי הלימון, הרוזמרין ו-2 רבעי הבצל.
הוסיפו את הבצל הנותר, את כל הגיבלים וחלקי ההודו, ו-4 כוסות מים לתחתית תבנית הצלייה. מתבלים את עור ההודו במלח ופלפל, לפי הטעם, ומשפשפים בחמאה.
הכניסו את תרנגול ההודו לתנור וצלו עד שטמפרטורת החזה מגיעה ל-170 מעלות פרנהייט על מדחום לקריאה מיידית, 3 וחצי עד 4 שעות. מבסו את ההודו במיצי מחבת כל 30 דקות. מכסים בנייר כסף אם משחימים מהר מדי.
הוציאו את תרנגול ההודו לקרש חיתוך כשהוא מוכן ואפשרו לו לנוח 20 עד 30 דקות לפני הגילוף. מסדרים את תרנגול ההודו המגולף על צלחת הגשה וזלול אותו!