קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות37
מגזין

טורקיה קלאסית ב-5

טורקיה קלאסית ב-5
טורקיה קלאסית ב-5 לוקחת בערך 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. מנה אחת מכילה 826 קלוריות , 112 גרם חלבון ו -38 גרם שומן . גשו לסופר וקנו חמאה, רוזמרין, מלח ופלפל ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 39 מעריצים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 92% , וזה מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את מלית הודו קלאסית (השתמשו כדי למלא את הטורקיה) , הודו קלאסית ב-5 וטורקיה צלויה קלאסית .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
3
מוציאים את אבות ההודו מהחלל ושוטפים את ההודו היטב. מייבשים ומניחים על רשת צלייה בתבנית צלייה. ממליחים את חלל ההודו וסוחטים את מיץ הלימונים בתוך החלל. ממלאים את החלל בחצאי הלימון, הרוזמרין ו-2 רבעי הבצל.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ היקורי מושריםשבבי עץ היקורי מושרים
פלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרורפלפל אדום, חתוך לחתיכות בגודל גפרור
16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות
1/2 כוס קיווי פרוס1/2 כוס קיווי פרוס
8 עד 10 שיני שום צלויות8 עד 10 שיני שום צלויות
צנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטותצנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות
ציוד שתשתמש בו
שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחדשוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחד
4
הוסיפו את הבצל הנותר, את כל הגיבלים וחלקי ההודו, ו-4 כוסות מים לתחתית תבנית הצלייה. מתבלים את עור ההודו במלח ופלפל, לפי הטעם, ומשפשפים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
1/2 כפית מלח, ועוד עבור מי פסטה1/2 כפית מלח, ועוד עבור מי פסטה
שבבי עץ היקורי מושריםשבבי עץ היקורי מושרים
8 עד 10 שיני שום צלויות8 עד 10 שיני שום צלויות
1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני1 כוס רוטב סלט ויניגרט יווני
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחדשוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחד
5
הכניסו את תרנגול ההודו לתנור וצלו עד שטמפרטורת החזה מגיעה ל-170 מעלות פרנהייט על מדחום לקריאה מיידית, 3 וחצי עד 4 שעות. מבסו את ההודו במיצי מחבת כל 30 דקות. מכסים בנייר כסף אם משחימים מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ היקורי מושריםשבבי עץ היקורי מושרים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
4 עגבניות שזיפים, מזרעות וקצוצות גס4 עגבניות שזיפים, מזרעות וקצוצות גס
עלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטבעלי טימין קצוצים וטריים, בתוספת 1 כפית לרוטב
חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)חלב מלא (רצוי ללא הורמונים ואנטיביוטיקה)
6
הוציאו את תרנגול ההודו לקרש חיתוך כשהוא מוכן ואפשרו לו לנוח 20 עד 30 דקות לפני הגילוף. מסדרים את תרנגול ההודו המגולף על צלחת הגשה וזלול אותו!
מרכיבים שתצטרך
הודו פרוסהודו פרוס
שבבי עץ היקורי מושריםשבבי עץ היקורי מושרים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך