טורקיה תבשיל עם כופתאות דורש בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 205 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש הודו, קונסומה בקר מרוכז, סלרי וגזר. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. עם כפית ציון 39%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו תבשיל הודו של אמא עם כופתאות, תבשיל עוף וכופתאות, ו תבשיל בקר עם כופתאות עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בתנור הולנדי הקפיצו את הגזר, הסלרי והבצל בחמאה למשך 10 דקות.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את הקונסומה, 4 כוסות מים, מלח ופלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 15 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
מוסיפים הודו ושעועית; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
4
שלב את הקמח, רוטב הווסטרשייר ושאר המים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת הודו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שלב חלב וביצה; מערבבים לתערובת קמח רק עד להרטבה. זרוק על ידי כפות על תבשיל רותח. מכסים ומבשלים במשך 20 דקות או עד שקיסם המוחדר לכופתה יוצא נקי (אין להרים את המכסה בזמן הרתיחה).
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר - ירבעם) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 400 דולר לבקבוק.
לורן-פרייה לה קובי ברוט (בקבוק 3 ליטר-ירבעם)
היין מגיע ממיץ הענבים הטהור ביותר והוא לבדו מאפשר ללורן-פרייה ליצור' לה קובצ 'ה', שמפניה של עדינות רבה ורעננות יפה המתקבלת לאחר תהליך הזדקנות ארוך במרתפים שלנו.צבע זהב חיוור. בועות בסדר להאכיל מוס מתמשך. אף עדין עם רמזים של הדרים טריים ופרחים לבנים. מורכבות היין מתבטאת בתווים רצופים כמו אפרסק גפן ותווי פירות לבנים. איזון מושלם בין רעננות לעדינות עם טעמים פירותיים נוכחים מאוד בגימור.יין טרי וטהור זה מושלם לאפסטריטיף. תווי ההדרים והפירות הלבנים שלו והאיזון המדהים שלו הנתמך על ידי תסיסה עדינה, הופכים אותו לליווי אידיאלי לעופות ולדגים המשובחים ביותר.