טורקיה תפוחי אדמה טטרציני
טטרציני תפוחי אדמה הודו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. מתכון זה מכיל 15 מנות עם 224 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש הודו, ברוקולי, חלב וגבינת פרמזן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 47% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון טטרקיני תפוחי אדמה , טורקיה טטרציני וטורקיה טטרציני .
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים רוטב אלפרדו וחלב; לפזר 1/4 כוס לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם שליש מתפוחי האדמה; מפזרים 1 כף גבינת פרמזן.
בקערה אחרת משלבים את ההודו, 1-1/2 כוסות גבינה שוויצרית וברוקולי; כף כ-2 כוסות על תפוחי אדמה. למעלה עם כ-2/3 כוס תערובת רוטב. חזור על שכבות פעמיים.
מכסים ואופים ב-400 מעלות למשך 45 דקות. מעל גבינות שנותרו (המנה תהיה מלאה).
אופים, ללא כיסוי, 20-25 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את NV Ruinart, Wine. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-89 דולר לבקבוק.
NV Ruinart, יין