לכי לחנות ותקני שום, חמאה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו Tatin טארט עגבניות, Tatin טארט עגבניות, ו Tatin טארט עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים את הצדדים לחתוך של העגבניות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2
מחממים את הסוכר והמים במחבת חסינת תנור על אש בינונית עד שהסוכר הופך לנוזל וחום זהוב קלות, כ -10 דקות.בזהירות להוסיף את החומץ, לחכות הקרמל להפסיק sputtering, להסיר מן החום ולהוסיף את השום, טימין ושמן.
מניחים את העגבניות כלפי מטה ברוטב ואופים בתנור שחומם מראש 275 במשך 2 שעות.ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד קרמל וחום זהוב עמוק, מוסיפים 2 כפות מים ומזהמים את המחבת ומניחים בצד.
מניחים את הבצק על העגבניות במחבת מקפלים את הקצוות וחותכים שלושה חריצים לתוך החלק העליון כדי לפרוק קיטור.אופים בתנור שחומם מראש 232° עד חום זהוב, על 20-30 דקות.