טטראזיני עוף קלאסי
עוף קלאסי Tetrazzini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל מתובל, גרגרי מרק עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: טטראזיני עוף קלאסי, Tetrazzini טורקיה קלאסי, ו עוף Tetrazzini I.
הוראות
הכינו פסטה לפי הוראות החבילות.
בינתיים, להמיס חמאה בתנור הולנדי על אש נמוכה; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל 1 דקה, לטאטא כל הזמן. בהדרגה לטאטא חלב ויין; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד תערובת מעובה מבעבע.
לטאטא בגרגרי בויון, פלפל מתובל, וגבינת פרמזן 1 כוס.
הסר מהחום; מערבבים בחתוך לקוביות עוף מבושל, פטריות פרוסות, ופסטה מבושלת חמה.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 - x 9 אינץ ' משומנת קלות; מפזרים שקדים חתוכים וגבינת פרמזן 1 כוס הנותרים.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מבעבע.