טי בון פיורנטינה עם תרד מוקפץ ושמן דה ורו
טי בון פיורנטינה עם תרד מוקפץ ושמן דה ורו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 870 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 78 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלי מרווה, עלי קורנית, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני) כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 90% וזה מצוין. מתכונים דומים: בירה במרינדה סטייק T-Bone, בצל מטוגן ופטריות, מעוטר בביצה מטוגנת, פיורנטינה של שיציאטה, ו ים בס alla פיורנטינה.
הוראות
מחממים ברביקיו לחום בינוני גבוה.
בקערה קטנה, מערבבים רוזמרין, מרווה, טימין, פלפל ומלח עד מעורבב היטב. מעיל סטייק שלם עם תערובת תבלינים.
מקום על גריל וchar היטב. מבשלים כ -12 דקות בצד הראשון, להעיף, ולבשל כ -9 דקות בצד השני. זה מוגש באופן מסורתי נדיר מאוד.
בינתיים, במחבת סאוט 12-14 אינץ', מחממים שמן זית כתית עד לעישון.
מוסיפים שום ומבשלים עד חום בהיר.
מוסיפים תרד ומערבבים במהירות, בישול עד רק נבול.
הסר מהחום, להוסיף מיץ לימון ומלח ופלפל ולהניח בצד. כאשר סטייק נעשה, להסיר ולתת לעמוד 5 דקות. לפרוס פילה, להפשיט סטייקים ולפרוס. מחלקים סטייק בין 4 צלחות, לחלק תרד טפטוף כל צלחת עם שמן Vero דה.