טיבס בקר
טיבס בקר נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו בשר בקר, שמן צמחי, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 116 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס עטוף בקר בגארליקי – המתאבן המושלם לאוהבי בשר, Rouladen בשר בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות חמוצים ובייקון ) , ו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף.
הוראות
להמיס קיבוץ ניטר או חמאה בסיר כבד על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף בצל, זנגביל, שום, וברברה. להפחית את החום בינוני נמוך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד בצל כהה, אדמדם, וזהב, כ -30 דקות. בצל צריך להיות ב לרחוש נמוך במהלך תהליך הבישול. התאם את החום בהתאם.
העברה למעבד מזון תערובת עד לא ממש פירה. חזור לסיר, מתבלה לטעום עם מלח, ולשמור על חום.
בקר עונה מכל הצדדים בנדיבות עם מלח כשר.
שמן חום ב 12 אינץ ' ברזל יצוק או מחבת נירוסטה מעל חום גבוה עד עישון קל.
הוסף בשר בשכבה אחת, משאיר שפע של שטח פתוח במחבת (חום בקבוצות אם אין לך מחבת גדולה מספיק). מבשלים בלי לזוז עד חרוך היטב בצד אחד, על 3 דקות. הפוך קוביות בשר עם מלקחיים ומבשל בצד השני עד צרוב היטב. המשך לבשל בשר, ערבוב ודפדוף מדי פעם עד לרמה הרצויה של doneness הוא הגיע. עבור בשר נדיר, להעביר לסיר מיד. עבור בינוני, לבשל אחד נוסף עד שתי דקות לפני העברה לסיר. עבור כל הכבוד, לבשל עד חמש דקות נוספות לפני העברה לסיר.
לזרוק בשר בקר עם רוטב חם, מערבבים במיץ לימון, ומגישים מיד.