טיפים סטייק עם רוטב פטריות פלפל
טיפים סטייק עם רוטב פטריות פלפל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לך רוטב סויה דל נתרן, מלח, אטריות ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו טיפים בשר ברוטב פטריות, סטייק סולסברי ורוטב פטריות, ו סטייק סולסברי עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
בעוד אטריות מבשלות, מחממות מחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף סטייק; לטגן 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט ופטריות; לטגן 4 דקות.
להוסיף שום; לטגן 30 שניות. מערבבים ברוטב סויה.
מפזרים קמח על תערובת פטריות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף מרק, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים פלפל, מלח וזרעי קורנית. מביאים לרתיחה; מבשלים 2 דקות או עד מעובה. להחזיר בשר למחבת; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב. תשליך זרעי קורנית.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.