טיפים של Utokia עבור ג'ינג'ר שרימפס & ברוקולי
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? טיפים של Utokia המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שרימפס, ג'ינג'ר, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בנייר האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אין לאפות עוגיות אורז פצפוצי ינשוף כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית נסו * שרימפס ג'ינג'ר ברוקולי, שרימפס ג'ינג'ר וברוקולי מוקפץ, ו מומחה ויסקי ויסקי טעימות טיפים קוקטייל ג'ינג'ר גרוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. לקרוע ארבעה גיליונות 15 אינץ ' של נייר קלף ריינולדס. מקפלים כל גיליון לשניים מקמט אותו במרכז.
חותכים כל לצורת לב; להתפתח.
מחלקים ברוקולי ושרימפס באופן שווה על מחצית מכל גיליון ליד קמט.
מערבבים שום, שמן שומשום, זנגביל ורוטב סויה. כפית 1/4 התערובת באופן שווה על ברוקולי וחסילונים על כל גיליון.
מקפלים מעל מחצית אחרת של כל גיליון כדי לצרף מרכיבים. החל מלמעלה, לעשות קפלים חופפים קטנים לאורך כולו של קלף כדי לאבטח קצוות יחד. טוויסט לקפל האחרון מספר פעמים כדי להפוך את חותם הדוק.
מניחים חבילות קלף על תבנית אפייה גדולה עם צדדים 1 אינץ'.
אופים 13 עד 15 דקות או עד שרימפס נעשה.
מניחים מנות קלף על צלחות ארוחת ערב. חותכים בזהירות X בחלק העליון של כל חבילה; לפתוח בזהירות, המאפשר קיטור לברוח.