קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

טירמיסו המפורסם של אמילי

טירמיסו המפורסם של אמילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל טירמיסו המפורסם של אמילי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 720 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו קמח, רום, רום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו טירמיסו המפורסם של אמילי, המרשמלו המפורסם של אמילי, ו "בלאדי מרי המפורסמת של אמילי" (מתכונים דומים).

הוראות

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Line baking sheets with parchment paper.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
In a medium bowl, whip egg yolks and 1/4 cup of sugar with an electric mixer until thick and pale. In a separate bowl, whip egg whites (with clean beaters) to soft peaks. Gradually sprinkle in the remaining 1/2 cup sugar while whipping to medium stiff peaks. Fold the egg yolk mixture into the egg whites. Gently fold in the flour and 1 teaspoon vanilla. The batter should be thick and pale yellow.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
Trace two 9 inch circles onto the parchment paper using a cake pan as a guide.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
טופס עוגהטופס עוגה
4
Spread or pipe batter to completely fill inside the lines of the circles. Batter should be about 1/2 inch tall.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
5
Load the remaining batter into a pastry bag fitted with a half inch tip or hole. Draw parallel lines onto another piece of parchment that are 3 inches apart. Pipe the batter back and forth just between the lines in a compressed S motion, until you run out of batter. This is the part that wraps around the outside of the cake. (It helps to have it in one piece, but you can pipe individual fingers using the guidelines drawn on the paper, if you prefer.) There may be extra.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
6
Bake in preheated oven 10 to 15 minutes, until firm but not browned.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
Remove from the oven and dust generously with confectioners' sugar. Set aside to cool.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
To make the syrup, stir together 1 cup sugar, boiling water, coffee and 1/4 cup rum until sugar is dissolved. Set aside.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
סוכרסוכר
סירופסירופ
מיםמים
רוםרום
9
To make the filling, combine mascarpone, 2 cups confectioners' sugar, dark rum and 1 teaspoon vanilla in a large bowl.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
מסקרפונהnameמסקרפונהname
רום כההרום כהה
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
Whisk together until completely smooth, scraping the bottom of the bowl to remove any lumps. Gradually whisk in the heavy cream. Whip with an electric mixer until soft peaks form. Stop whipping when the mixture shows the first sign of graininess.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
11
To assemble, line the sides of a 9-inch springform pan with parchment or waxed paper.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
12
Place one of the ladyfinger rounds in the bottom of the pan.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
Brush generously, but do not soak completely, with syrup.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
14
Place the 3-inch high ladyfinger strips around the inside edge of the pan, so that the sides are completely covered.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
15
Brush generously with syrup.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
16
Spread half of the filling mixture over the first ladyfinger round in the pan.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
Place the remaining ladyfinger round on top of the filling. Soak the second ladyfinger round with syrup until it cannot take any more.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
18
Spread the remaining filling over that and smooth the top.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
19
Sprinkle with grated chocolate. Refrigerate at least 4 hours.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
20
To serve, remove the sides of the pan and carefully remove the parchment or waxed paper from the outside of the cake. Dust with confectioners' sugar just before serving.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are great choices for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. The Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico with a 4.2 out of 5 star rating seems like a good match. It costs about 22 dollars per bottle.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.