טלה ים תיכוני ונזיד עדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 617 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם מרווה, טימין, בזיליקוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 87%. נסו טלה ים תיכוני ונזיד עדשים, כבש לבבי ונזיד עדשים, ו כבש לבבי ונזיד עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר כבד על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים את קוביות הטלה ועצמות וחומים מכל הצדדים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טלה
3
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4
מוסיפים בצל ושום וממשיכים לבשל כ 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מערבבים את העדשים, 2 כוסות של מרק עוף, עגבניות, גזר ואת הקורנית, מרווה ובזיליקום. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, עד העדשים רכים אבל לא ממש נעשה, ערבוב מדי פעם. בהתאם לסוג ורעננות העדשים, זה ייקח 15 עד 30 דקות. אם התבשיל נראה יבש, מוסיפים יותר מרק (עד כוס אחת נוספת). זרוק את עצמות הכבש.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצמות טלה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גב שומן חזיר
עדשים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
6
מוסיפים את התרד ומבשלים 5 דקות יותר. מערבבים את גרידת לימון ומיץ.