טלה, נקניק ומרק שעועית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבש, נקניק, מרק שעועית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 362 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עצמות, מרק עוף דל שומן, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר או מרק שעועית טלה, מרק מהמזווה (: מרק נקניק, שעועית ופסטה עם תרד), ו מרק שעועית נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כבש לחתיכות 1 אינץ'.
במחבת 5-6 ליטר, לשלב כבש, טימין, ומים כוס 1. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום ומבשלים במשך 20 דקות.
לחשוף ולהרתיח על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד סרט חום צורות על תחתית מחבת, על 15 דקות.
מוסיפים 1/3 מרק כוס ומערבבים כדי לשחרר חתיכות השחמה, ולאחר מכן מערבבים לעתים קרובות עד כבש משחימים קלות, על 4 דקות.
מוסיפים את המרק שנותר ואת עלי המפרץ; מביאים לרתיחה.
חותכים 1/4 של החלק העליון את ראש השום.
מוסיפים ראש שום למרק. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים עד כבש רך כאשר פירסינג, על 1 שעה.
עם כפית מחוררת, להרים שום ולהניח בצד. למחבת, מוסיפים עגבניות( כולל מיץ), נקניקיות ושעועית.
לסחוט שיני שום מהראש ולהוסיף ציפורן למרק. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים לערבב טעמים, כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
אם המרק סמיך יותר ממה שאתה אוהב, דק עם קצת מים ומבשל 2 עד 3 דקות יותר למזג טעמים. מצקת לתוך קערות או ספלים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.