טליאטלה עם בייקון, עגבניות שרי פרץ וארוגולה
טליאטלה עם בייקון, עגבניות שרי פרץ וארוגולן היא מנה עיקרית המגישה 6. מנה אחת מכילה 796 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, שמן זית, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, וזה די טוב. נסו רוטבגה ספירלית שמנת עם עגבניות שרי מתפוצצות, מחבת פסטה יוונית עם עגבניות שרי פרץ, ו פסטה עם עגבניות שרי פרץ, בורטן ובזיליקום עבור מתכונים דומים.
הוראות
מצפים מחבת רחבה גדולה בשמן זית. זורקים פנימה את הבייקון, השום והפלפל האדום; מביאים לאש בינונית-גבוהה. כשהשום מזהיב והוא ארומטי מאוד, 2 עד 3 דקות, הוציאו אותו מהתבנית ותעלו אותו-הוא הגשים את גורלו השום.
מוסיפים את עגבניות השרי לתבנית ומגלגלים אותן עד לציפוי.
מוסיפים 1 כוס מהציר, מתבלים במלח, מנמיכים את האש לבינונית ונותנים לעגבניות להתבשל עד שהן מתחילות להתפוצץ, 8 עד 10 דקות.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים היטב. זרוק את הפסטה במים הרותחים ובשל 2 עד 3 דקות, או עד שהיא רכה אך בעלת שיניים.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לירקות יחד עם כ-1/2 כוס מי בישול שמורים; זורקים במרץ לשילוב.
מסירים את התבנית מהאש, זורקים פנימה את הארוגולה, מזלפים את שמן הגמר הגדול והשומן ומפזרים פרמיג ' אנו.
שים את הקמח לכל מטרה על משטח עבודה נקי ויבש. צרו חור (זה נקרא גם באר) במרכז ערימת הקמח שרוחבה כ -8 אינץ ' (גדול יותר בהחלט טוב יותר כאן). סדקו את כל הביצים והחלמון לתוך החור והוסיפו את שמן הזית, המים והמלח.
בעזרת מזלג מקציפים את הביצים יחד עם שמן הזית, המים והמלח. בעזרת המזלג התחל לשלב את הקמח בתערובת הביצים; היזהר לא לשבור את דפנות הבאר או שתערובת הביצים תעבור על כל הלוח שלך ויהיה לך בלגן גדול! כמו כן, אל תדאג לגבי הגושים. כאשר שולב מספיק קמח בתערובת הביצים שהוא לא יעבור בכל מקום כשצידי הבאר נשברים, התחל להשתמש בידיים שלך כדי באמת לשלב הכל היטב. אם התערובת הדוקה ויבשה, הרטיבו את הידיים והתחילו ללוש בידיים רטובות. כאשר התערובת באמת באה יחד לתערובת הומוגנית, אז אתה יכול להתחיל ללוש.
כאשר הלישה חשוב מאוד לשים את משקל הגוף לתוך זה, לקבל על גבי הבצק באמת למתוח אותו ולא לקרוע את הבצק. בעזרת עקבי כפות הידיים מרדדים את הבצק ליצירת בצק חלק וגמיש מאוד. בסיום הבצק צריך להיראות חלק מאוד ולהרגיש כמעט קטיפתי. הלישה תימשך בדרך כלל בין 8 ל -10 דקות ללישה מנוסה ו -10 עד 15 ללישה חסרת ניסיון. שים את משקל הגוף שלך לתוך זה, אתה צריך ללוש! כאן נוצר המרקם המושלם והשיני של הפסטה שלך. היכנס לשם ותהנה!
כאשר הפסטה כבר ללוש את עקביות מושלמת, לעטוף אותו פלסטיק ולתת לנוח לפחות 1 שעה. אם משתמשים מייד אין לקרר.
מגלגלים וחותכים את הפסטה לצורה הרצויה. כמה חלק וגמיש!