קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

טליאטלה עם בייקון, עגבניות שרי פרץ וארוגולה

טליאטלה עם בייקון, עגבניות שרי פרץ וארוגולה
טליאטלה עם בייקון, עגבניות שרי פרץ וארוגולן היא מנה עיקרית המגישה 6. מנה אחת מכילה 796 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו עגבניות שרי, שמן זית, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, וזה די טוב. נסו רוטבגה ספירלית שמנת עם עגבניות שרי מתפוצצות, מחבת פסטה יוונית עם עגבניות שרי פרץ, ו פסטה עם עגבניות שרי פרץ, בורטן ובזיליקום עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מצפים מחבת רחבה גדולה בשמן זית. זורקים פנימה את הבייקון, השום והפלפל האדום; מביאים לאש בינונית-גבוהה. כשהשום מזהיב והוא ארומטי מאוד, 2 עד 3 דקות, הוציאו אותו מהתבנית ותעלו אותו-הוא הגשים את גורלו השום.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את עגבניות השרי לתבנית ומגלגלים אותן עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים 1 כוס מהציר, מתבלים במלח, מנמיכים את האש לבינונית ונותנים לעגבניות להתבשל עד שהן מתחילות להתפוצץ, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים היטב. זרוק את הפסטה במים הרותחים ובשל 2 עד 3 דקות, או עד שהיא רכה אך בעלת שיניים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה לירקות יחד עם כ-1/2 כוס מי בישול שמורים; זורקים במרץ לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מסירים את התבנית מהאש, זורקים פנימה את הארוגולה, מזלפים את שמן הגמר הגדול והשומן ומפזרים פרמיג ' אנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מגישים מיד.
8
שים את הקמח לכל מטרה על משטח עבודה נקי ויבש. צרו חור (זה נקרא גם באר) במרכז ערימת הקמח שרוחבה כ -8 אינץ ' (גדול יותר בהחלט טוב יותר כאן). סדקו את כל הביצים והחלמון לתוך החור והוסיפו את שמן הזית, המים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
9
בעזרת מזלג מקציפים את הביצים יחד עם שמן הזית, המים והמלח. בעזרת המזלג התחל לשלב את הקמח בתערובת הביצים; היזהר לא לשבור את דפנות הבאר או שתערובת הביצים תעבור על כל הלוח שלך ויהיה לך בלגן גדול! כמו כן, אל תדאג לגבי הגושים. כאשר שולב מספיק קמח בתערובת הביצים שהוא לא יעבור בכל מקום כשצידי הבאר נשברים, התחל להשתמש בידיים שלך כדי באמת לשלב הכל היטב. אם התערובת הדוקה ויבשה, הרטיבו את הידיים והתחילו ללוש בידיים רטובות. כאשר התערובת באמת באה יחד לתערובת הומוגנית, אז אתה יכול להתחיל ללוש.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
כאשר הלישה חשוב מאוד לשים את משקל הגוף לתוך זה, לקבל על גבי הבצק באמת למתוח אותו ולא לקרוע את הבצק. בעזרת עקבי כפות הידיים מרדדים את הבצק ליצירת בצק חלק וגמיש מאוד. בסיום הבצק צריך להיראות חלק מאוד ולהרגיש כמעט קטיפתי. הלישה תימשך בדרך כלל בין 8 ל -10 דקות ללישה מנוסה ו -10 עד 15 ללישה חסרת ניסיון. שים את משקל הגוף שלך לתוך זה, אתה צריך ללוש! כאן נוצר המרקם המושלם והשיני של הפסטה שלך. היכנס לשם ותהנה!
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
כאשר הפסטה כבר ללוש את עקביות מושלמת, לעטוף אותו פלסטיק ולתת לנוח לפחות 1 שעה. אם משתמשים מייד אין לקרר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
12
מגלגלים וחותכים את הפסטה לצורה הרצויה. כמה חלק וגמיש!
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי