טליאטלה עם ירקות תינוק ורוטב לימון פרמזן
טליאטלה עם ירקות תינוק ורוטב לימון פרמזן נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 536 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קישואים בייבי, פטוצ'יני ביצה, שעועית זעירה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. נסו ירקות תינוק עם חמאה לימון, ריזוטו לימון שמנת פרמזן עם אפונה תינוק, ו בס מאודה עם וניל, ירקות תינוקות ורוטב קפוצ'ינו (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה בסיר גדול של מלוחים רותחיםמים עד רק רך.
ניקוז, מילואים 2 כוסות בישול נוזלי. תחזיר את הפסטה לסיר.
בינתיים, מחממים שמן במחבת גדולה חום overmedium.
מוסיפים בצל וקישואים; מפזרים מלח ופלפל. Sauté untilzucchini הוא כמעט מכרז, על 8 דקות.
מוסיפים שעועית וקליפת לימון. לזרוק 1 דקה.
לגרד תוכן של מחבת על פני inpot פסטה.
להוסיף 1 1/4 כוסות גבינת פרמזן, שמנת, מיץ לימון, ו 1 כוס שמורות cookingliquid.
מניחים מעל חום בינוני וגבוהכוס עד מחומם דרך ורוטב coatspasta, הוספת liquidby פסטה שמורות יותר 1/4 כוסות להרטיב לפי הצורך. העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מגישים, עוברים גבינה נוספת בנפרד.