קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

טמבלים של מוסלין סול וסקאלופ עם עירית בורה בלאן

טמבלים של מוסלין סול וסקאלופ עם עירית בורה בלאן
טימבאלס של Sole & Scallop מוסלין עם צ'ייב Beurre Blanc נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, הבלעדית, chervil, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טימבלס פירות ים עם טרגון Beurre Blanc, סוליה שלוקה עם דם כתום Beurre Blanc, ו סוליית פטרל עם Meyer Lemon Beurre Blanc.

הוראות

1
מערבבים את הצדפות ואת הביצה במעבד מזון; מפזרים עליהם את המלח והפלפל הלבן. הפעל את המעבד ולהוסיף את הקרם דרך צינור ההזנה. תהליך עד התערובת חלקה; על 10 שניות בסך הכל. לא overprocess או מוס יתברר גומי. עם מרית גומי נוקשה או מגרד, להכריח את התערובת דרך מסננת רשת בינונית בסדר לתוך קערה. בדוק את התיבול על ידי אידוי טיפה של מוסלין במשך 1 עד 2 דקות או עד מבושל דרך. לטעום ולהתאים תבלינים במידת הצורך. מכסים ומקררים את המוס עד זמנו להרכיב את טימבאלס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להרכיב את timbales: חמאה התחתונה ואת הצדדים של שמונה 4-עוז. תבניות. אם הפילה היחיד הוא יותר מ 1/2 אינץ 'עבה, לפצל כל אחד לאורכו כדי להפוך פילה 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחידפילה יחיד
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
לעטוף ramekin בחוזקה פלסטיק. באמצעות החלק התחתון, לחץ בעדינות על כל פילה לעובי אחיד של 1/8 אינץ'. התחל ליד המרכז בעדינות לדחוף החוצה לכיוון הקצוות, דואג לא לקרוע את הדגים. באמצעות חותך עוגיות 2 אינץ חדה (או אחד thats שווה בקוטר לחלק הפנימי של התבנית אתה משתמש), לסמן עיגולים בדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
עם מזמרה במטבח, לחתוך את העיגולים. לעשות עיגולים רבים ככל שתוכל ולשמור את כל השאריות.
5
קח את שמונה העיגולים neatest ולמקם אחד בכל עובש timbale חמאה, עם הצד העור היה על כלפי מעלה (החלק התחתון של ramekin הופך את החלק העליון של timbale סיים, unmolded). מתבלים קלות כל אחד עם מלח ופלפל. באמצעות שקית מאפה עם קצה רגיל (או לא קצה), צינור או כף שכבה עבה 3/8 אינץ ' של מוסלין צדפות לתוך כל עובש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
שים את שאלוט, יין, חומץ, פלפלים, ותימין בסיר שאינו מגיב. מבשלים, צמצום, עד 1 Tbs. נוזל נשאר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום והשמורה. (אתה יכול לעשות את הירידה עד שעה קדימה.) Braise כרישה: להמס את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
מחממים את התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את timbales עטוף במחבת אטום גדול מספיק כדי להחזיק את כל התבניות. ממלאים את המחבת עם מספיק מים חמים לבוא באמצע הדרך את הצדדים של התבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מחממים את ההפחתה על אש נמוכה. כאשר המחבת חמה והנוזל הוא כמעט נעלם, לטאטא את החמאה כמה חתיכות בכל פעם, לטאטא כל הזמן כדי לקבל תחליב חלק. מסננים את הרוטב דרך מסננת רשת בסדר לתוך סיר נקי, לחיצה על מוצקים ולאחר מכן להשליך אותם. מערבבים את העירית, לטעום את הרוטב, ולהתאים לפי הצורך עם מלח, פלפל לבן, וכמה טיפות של מיץ לימון. הגדר את בלאן beurre מעל אמבט מים בקושי רותח כדי לשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
כדי לשרת: לחלק את כרישה מטוגנת באופן שווה בין שמונה צלחות מחוממות. לפתוח את timbales ולהפוך אותם על צלחת שטוחה מרופדת במגבת מטבח. כתמים עדינים כל timbale יבש ולהגדיר כל אחד על כרישה מטוגנת. מצקת נדיב 2 עד 3 Tbs. beurre blanc על כל timbale.
מרכיבים שתצטרך
Beurre BlancBeurre Blanc
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מצקתמצקת
3
מקשטים כל אחד עם 1/2 עד 1 כפית. קוויאר וספריג קטן של צ ' רביל.
מרכיבים שתצטרך
ChervilChervil
קוויארקוויאר
4
הגשת הצעות לארוחת ערב, בצע עם מנה עיקרית פשוטה, כמו בשר בגריל עם רוטב קל תפוחי אדמה רק חפור קלויים בעורם.לארוחת צהריים, להתחיל עם סלט של חסה מתוקה השליך בויניגרט פשוט ולסיים עם טארט ברי או פירות טריים סורבה. אל תשכח כיכר לחם טובה.
מרכיבים שתצטרך
פירות טרייםפירות טריים
ויניגרטויניגרט
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
סורבהסורבה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1
גודל
2
לפי timbale, קלוריות
1
600, שומן
2
51, קלוריות שומן
1
460, שומן רווי
2
31, חלבון
3
25, שומן חד רווי
4
15, פחמימות
5
650, כולסטרול
6
235, סיבים
7
צילום: צרפת רופנך
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
8, שומן רב בלתי רווי
2
3, נתרן

מרכיבים

7פלפל שחור שלםפלפל שחור שלם8ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה לשמן את התבניותחמאה לשמן את התבניות4(יכול להיות או להרחיק)3/4 ל 1-1 / 2 עוז. קוויאר מיובאים או מקומיים (אני מעדיף אוסטרה)3/4 ל 1-1 / 2 עוז. קוויאר מיובאים או מקומיים (אני מעדיף אוסטרה)8ענפים קטניםצ'רביל טריצ'רביל טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבש, עדיף סוביניון בלאןיין לבן יבש, עדיף סוביניון בלאן1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם1שולחןעירית טרייה חתוכהעירית טרייה חתוכה3sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, צוננת1(יכול להיות או להרחיק)מלח כשרמלח כשר3largesכרישה, שורשים וחלקים ירוקים כהים הוסרו, חלקים לבנים וירוקים בהירים חצוי לאורך, שטוף היטב, לחתוך לרוחב לפרוסות 3/8 אינץכרישה, שורשים וחלקים ירוקים כהים הוסרו, חלקים לבנים וירוקים בהירים חצוי לאורך, שטוף היטב, לחתוך לרוחב לפרוסות 3/8 אינץ8ריבס, קצוץ טרי או קפואמיץ לימון טרי לפי הטעםמיץ לימון טרי לפי הטעם8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לבן טחון טרימלח ופלפל לבן טחון טרי8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לבן טחון טרי לפי הטעםמלח ופלפל לבן טחון טרי לפי הטעם397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות ים, שטופות ומטופחות יבשצדפות ים, שטופות ומטופחות יבש1גדולשאלוט, פרוס דקשאלוט, פרוס דק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוליה, עור, שומן גזוז, עצמות הוסרוסוליה, עור, שומן גזוז, עצמות הוסרו1שולחןחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח24Tbs12 עוז. חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות12 עוז. חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות0(יכול להיות או להרחיק)פלפל לבן טחון טריפלפל לבן טחון טרי1(יכול להיות או להרחיק)חומץ יין לבן איכותיחומץ יין לבן איכותי

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.