טימבאלס של Sole & Scallop מוסלין עם צ'ייב Beurre Blanc נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, הבלעדית, chervil, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טימבלס פירות ים עם טרגון Beurre Blanc, סוליה שלוקה עם דם כתום Beurre Blanc, ו סוליית פטרל עם Meyer Lemon Beurre Blanc.
הוראות
1
מערבבים את הצדפות ואת הביצה במעבד מזון; מפזרים עליהם את המלח והפלפל הלבן. הפעל את המעבד ולהוסיף את הקרם דרך צינור ההזנה. תהליך עד התערובת חלקה; על 10 שניות בסך הכל. לא overprocess או מוס יתברר גומי. עם מרית גומי נוקשה או מגרד, להכריח את התערובת דרך מסננת רשת בינונית בסדר לתוך קערה. בדוק את התיבול על ידי אידוי טיפה של מוסלין במשך 1 עד 2 דקות או עד מבושל דרך. לטעום ולהתאים תבלינים במידת הצורך. מכסים ומקררים את המוס עד זמנו להרכיב את טימבאלס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להרכיב את timbales: חמאה התחתונה ואת הצדדים של שמונה 4-עוז. תבניות. אם הפילה היחיד הוא יותר מ 1/2 אינץ 'עבה, לפצל כל אחד לאורכו כדי להפוך פילה 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחיד
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
לעטוף ramekin בחוזקה פלסטיק. באמצעות החלק התחתון, לחץ בעדינות על כל פילה לעובי אחיד של 1/8 אינץ'. התחל ליד המרכז בעדינות לדחוף החוצה לכיוון הקצוות, דואג לא לקרוע את הדגים. באמצעות חותך עוגיות 2 אינץ חדה (או אחד thats שווה בקוטר לחלק הפנימי של התבנית אתה משתמש), לסמן עיגולים בדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
עם מזמרה במטבח, לחתוך את העיגולים. לעשות עיגולים רבים ככל שתוכל ולשמור את כל השאריות.
5
קח את שמונה העיגולים neatest ולמקם אחד בכל עובש timbale חמאה, עם הצד העור היה על כלפי מעלה (החלק התחתון של ramekin הופך את החלק העליון של timbale סיים, unmolded). מתבלים קלות כל אחד עם מלח ופלפל. באמצעות שקית מאפה עם קצה רגיל (או לא קצה), צינור או כף שכבה עבה 3/8 אינץ ' של מוסלין צדפות לתוך כל עובש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1
שים את שאלוט, יין, חומץ, פלפלים, ותימין בסיר שאינו מגיב. מבשלים, צמצום, עד 1 Tbs. נוזל נשאר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום והשמורה. (אתה יכול לעשות את הירידה עד שעה קדימה.) Braise כרישה: להמס את החמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צמצום
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
מחממים את התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שים את timbales עטוף במחבת אטום גדול מספיק כדי להחזיק את כל התבניות. ממלאים את המחבת עם מספיק מים חמים לבוא באמצע הדרך את הצדדים של התבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מחממים את ההפחתה על אש נמוכה. כאשר המחבת חמה והנוזל הוא כמעט נעלם, לטאטא את החמאה כמה חתיכות בכל פעם, לטאטא כל הזמן כדי לקבל תחליב חלק. מסננים את הרוטב דרך מסננת רשת בסדר לתוך סיר נקי, לחיצה על מוצקים ולאחר מכן להשליך אותם. מערבבים את העירית, לטעום את הרוטב, ולהתאים לפי הצורך עם מלח, פלפל לבן, וכמה טיפות של מיץ לימון. הגדר את בלאן beurre מעל אמבט מים בקושי רותח כדי לשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
כדי לשרת: לחלק את כרישה מטוגנת באופן שווה בין שמונה צלחות מחוממות. לפתוח את timbales ולהפוך אותם על צלחת שטוחה מרופדת במגבת מטבח. כתמים עדינים כל timbale יבש ולהגדיר כל אחד על כרישה מטוגנת. מצקת נדיב 2 עד 3 Tbs. beurre blanc על כל timbale.
מרכיבים שתצטרך
Beurre Blanc
(ומנות בלבד)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מצקת
3
מקשטים כל אחד עם 1/2 עד 1 כפית. קוויאר וספריג קטן של צ ' רביל.
מרכיבים שתצטרך
Chervil
קוויאר
4
הגשת הצעות לארוחת ערב, בצע עם מנה עיקרית פשוטה, כמו בשר בגריל עם רוטב קל תפוחי אדמה רק חפור קלויים בעורם.לארוחת צהריים, להתחיל עם סלט של חסה מתוקה השליך בויניגרט פשוט ולסיים עם טארט ברי או פירות טריים סורבה. אל תשכח כיכר לחם טובה.
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.