טנדרלוין בקר צרוב עם טימין
בשר טנדרלוין צרוב עם טימין עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap יש 413 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. אם יש לך בשר בקר במרכז לחתוך, מלח ים, גבינת רומנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בשר טנדרלוין עם פטריות ותימין, טנדרלוין בשר רוזמרין צרוב, ו לבשל את הספר: בשר טנדרלוין קרפצ'יו עם טימין (מתכונים דומים).
הוראות
טוחנים את גרגירי הפלפל ומערבבים עם המלח ועלי הקורנית.לשפשף את הבשר בקלילות עם כמה שמן זית, ואז לשפשף אתתערובת pepper על כל הבשר.
מחממים panuntil גריל יצוק ברזל מחורץמאוד חם.
שים את הבשר במחבת ולצרוב על כל הצדדים, ואזלהזיז מן המחבת ולתת מגניב.
השתמש בסכין ארוכה וחדה כדי לחתוך את הבשר דק ככל האפשר.
מניחים את הפרוסות על לוח ולחץ עליהם עם הצד השטוח של להב הסכין כדי לשטח כל פרוסה ולהפוך אותו גדול יותר.
תכסה את צלחות ההגשה עם הבשר. עונה, ואז לטפטף עםחצי מיץ לימון. לזרוק את עלי הסלט ונבטים עם כמהשמן חי וקצת יותר מיץ לימון. מפזרים את העלים על הביף, ואז מגלחים את הגבינה למעלה.
טפטוף עם קצת יותר oliveoil ומגישים עם טריזי לימון.
מבשר בקר: וענייני בקר אחרים. © 2009 © ג 'ון טורודה; צילום © 2008 ג' ייסון לואו. Published by The Taunton Press, Inc.