קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות69
מגזין

טקיטוס עוף עם ממרח אבוקדו

טקיטוס עוף עם ממרח אבוקדו
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף Taquitos עם ממרח אבוקדו יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 57 גר' של חלבון, 62 גרם של שומן, וסך הכל 980 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 55 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו צנוניות, בצל, שמן קנולה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו 5-מרכיב עוף גוואקמולי Taquitos, לשון בשר, צ'וריסו ותפוחי אדמה עם גוואקמולי Tomatillo, ו Taquitos o Flautas de Pollo (עוף Taquitos או Flautas) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את האבוקדו, בצל לבן, חלפיניו, שום, כוסברה, ומיץ ליים בקערה גדולה. השתמש בכפית, ומערבבים עד שהכל קרמי, אבל יש עדיין כמה חתיכות של האבוקדו. מתבלים במלח לפי הטעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבןבצל לבן
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
מחממים כף אחת בתנור הולנדי מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים בצל ושום ציפורן ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל ושום מתחילים לגבות, על 7 דקות. כבה את החום ולהסיר, משאיר כמה שיותר שמן מאחור.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מעבירים לבלנדר יחד עם העגבניות, jalapeños, ומלח. להתמזג עד מעורב, אבל עדיין עם קצת מרקם.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הוסף עוד שמן כף לתנור הולנדי וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
הוסף תוכן של בלנדר. מערבבים היטב, ומבשלים עד הרוטב מצטמצם עקביות כמו רוטב עבה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
הסר מהחום, להוסיף את העוף מגורר, ומערבבים היטב. לטעום ולהוסיף יותר מלח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
חום 1/4 כוס שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הוסף טורטייה אחת ולתת לו בועה בשמן עד רך, שתיים עד שלוש שניות. להעיף ולתת לו עוד כמה שניות, ולאחר מכן להסיר ולנקז על מגבות נייר. חזור על התהליך עם טורטיות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
9
עובד טורטייה אחד בכל פעם, כפית 2 כפות תערובת עוף במרכז, ואז למעלה כמו סיגר. לאבטח כל טורטייה מגולגל עם קיסם. ודא קיסם פועל במקביל טורטייה. חזור עם טורטיות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
10
חום שנותר שמן במחבת מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הוסף כמה שיותר טורטיות מגולגל כמו בכושר בשכבה אחת. מבשלים, מרפרפים מדי פעם, עד שכל אחד משחימים למעלה ולמטה, שלוש עד חמש דקות. כאשר נעשה, לנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר מתבלים מיד עם מלח. חזור עם טורטיות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
12
מחלקים את הטקיטוס בין ארבע צלחות. מעל כל אחד עם חסה, צנוניות, טפטוף של קרם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
13
הוסף רבע ממרח האבוקדו לכל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
14
לשרת.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא דלואך נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
דלואך נהר רוסי פינו נואר
דלואך נהר רוסי פינו נואר
צבע אדום יפה אודם בכוס, הנהר הרוסי 2018 פינו נואר נפתח עם ניחוחות פירות אדומים בהירים של תות ודובדבן. פטל, ריבס וטעמים שזיף כהה נפגשים עם מגע של תבלין וחומציות בהירה. זהו יין בעל גוף בינוני עם טאנינים מתונים וגימור מתמהמה