קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

טקילה טאקו

טקילה טאקו
טקילה טאקו נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 36 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 580 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.83 דולר למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו גזר, בצל, סטייק האגף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הציון הזה די טוב. נסו טקילה ליים שרימפס טאקו, טקילה-ליים מהימאהי טאקו, ו צ'יפוטלה טקילה שרימפס טאקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה לא מגיבה, שלבו 1/3 כוס מהטקילה, רוטב הסויה, הגרידה והמיץ של 1 ליים, הכמון והפלפל השחור הטרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
טקילהטקילה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הסטייק למרינדה ומניחים לו לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות, או לקרר אותו לא יותר מ 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
בקערה קטנה שלבו את גרידת הליים שנותרה, מיץ ליים ושמנת חמוצה. מכסים ומכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מסננים את הסטייק מהמרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
6
יוצקים את המרינדה לסיר קטן על אש בינונית - גבוהה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
תן לזה להתבשל עד שהוא מצטמצם בשליש, בערך 10 עד 15 דקות.
8
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הסטייק ומבשלים עד שהוא בקושי מתחיל להשחים. כבה את האש, ואז הוסף את הפחתת המרינדה, את החומץ הלבן ואת הטקילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
צמצוםצמצום
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
טקילהטקילה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
10
הכן את קליפות הטאקו, על ידי טיגון או חימום בתנור.
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
לקבלת שירות, לשפשף את הקליפות עם קליפות סיד שמורות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
12
מוסיפים את חלק מהבקר, סלט הטאקו, השמנת החמוצה והבצל לכל טאקו.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
13
מקשטים עם הכוסברה וגבינת קוטיה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotijaגבינת Cotija
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
14
לשרת וליהנות!
15
מכינים את כל הירקות ומוסיפים לקערה גדולה. מתבלים אותם במלח ופלפל ומוסיפים את החומץ. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

מרכיבים

1גזר, מגורדגזר, מגורד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה קצוצים דקעלי כוסברה קצוצים דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת Cotija מגורדתגבינת Cotija מגורדת454פלפל האבנרוסטייק אגף, גזוז וג'וליאן על ההטיהסטייק אגף, גזוז וג'וליאן על ההטיה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי כוסברה טריים קצוציםעלי כוסברה טריים קצוצים1עץכרוב ירוק, גרוסכרוב ירוק, גרוס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק פרוסבצל ירוק פרוס1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כמון טחוןכמון טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרג'לפנוס קצוץ (הערת השף: ג' לפנוס כבוש הוא אופציונלי)ג'לפנוס קצוץ (הערת השף: ג' לפנוס כבוש הוא אופציונלי)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2לימונים, מוקפצים ועסיסיים, מחולקים, קליפות שמורותלימונים, מוקפצים ועסיסיים, מחולקים, קליפות שמורות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי791 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרטקילה, רצוי בלנקו, מחולקטקילה, רצוי בלנקו, מחולק8טורטיות בגודל טאקו מלא (הערת השף: טורטיות קמח או תירס מקובלות)טורטיות בגודל טאקו מלא (הערת השף: טורטיות קמח או תירס מקובלות)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל לבן קצוץבצל לבן קצוץ791 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבןחומץ לבן

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור וקרדמון הם שכבות על ידי הערות של אוכמניות אוכמניות. טעמים טריים של חמוציות, שזיפים וקליפת תפוז מספקים תווים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים וקרדמון. זהו פינו נואר עשיר ומלא גוף עם חומציות מאוזנת וגימור מרקם דק.