בס ים מטוגן טקסס עם זיגוג דבש פטל סויה הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 937 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פילה seabass, ליקר כתום, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. מתכונים דומים: חזה ברווז צרוב עם זיגוג פטל-דבש, גבר תופס " עוף מטוגן עם דבש-זיגוג פקאן, ו כרוב ניצנים מטוגן עם זיגוג Srirachan ודבש.
הוראות
1
במחבת גדולה בצד גבוה, שמן קנולה חום 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים 2 טבעות jalapenos על גבי כל פילה דגים. לאחר מכן לעטוף כל פילה עם פרוסת בייקון 1, כיסוי טבעות חלפיניו. טבול לתוך הבלילה ושחרר לתוך השמן החם. מטגנים עד נחמד יש להם צבע חום זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
רצועת קליפת לימון
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מניחים על מגש הגשה או צלחת זיגוג טפטוף מעל דגים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריט
4
טפטוף 1/2 כפית ליקר תפוזים על כל דג ומקשטים עם גרידת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
ליקר תפוזים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
ממתק תמנון בריט
5
מתכון זה סופק על ידי מועמד, אשר עשוי או לא עשוי להיות טבח מקצועי, עבור כוכב רשת המזון הבא. רשת המזון לא בדקה את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.