טרוט אלמודין קלאסי
טרוטה קלאסית Almondine דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. סע לחנות ותביא שמיר, שמיר, גודל פורל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וזה די גרוע. מתכונים דומים: טרוטה קלאסית Almondine, פורל אלמונדיני, ו לימון פורל Almondine.
הוראות
קו מחבת הגריל עם נייר כסף.
מברישים את שני הטרוטות עם חמאה מומסת וגריל משני הצדדים בחום בינוני עד שהעור פריך. שים שמיר טרי ופרוסות שקדים קלויים במרכז הטרוטה.
שכבה אחת של הטרוטה עם שקדים קלויים (זה יכול להיעשות בקלות על ידי שכבות אותם על מגש שטוח מתחת לגריל עד חום פריך, בהיר המשרד) להיראות כמו "קשקשים"-מקום על 2 צלחות לנוח.מרתיחים אמבטיה קטנה של שמנת אחת עם שולחן של לימון, מלח ופלפל לפי הטעם וקמצוץ קטן של סוכר. מערבבים במרץ כל הזמן!
מוסיפים כפית של שקדים טחונים, שמיר קצוץ דק, פתיתי שקדים קלויים, מלח ופלפל לפי הטעם.
שכב על הצלחת עם כפית הגשה, להניח את הטרוטה על גבי ולאחר מכן לטפטף עוד קצת על הצד מצופה שקדים של פורל שלך.