טרטר צובל מעושן עם סלק וגזרת נחלים
טרטר צובל מעושן עם סלק וגזרת נחלים דורש על 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 8 . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך גרגיר הנחלים, מיץ לימון, חומץ יין לבן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו טרטר צובל מעושן עם סלק וגזרת נחלים, מלון שכבתי וצובל מעושן עם תחליב ג'ינג'ר, ו טרטר סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232° עם מתלה באמצע.
לקצץ סלק, השלכת גבעולים וירקות (או מילואים לשימוש אחר), ולאחר מכן לעטוף יחד בנייר כסף וצלי עד במכרז, על 1 1/4 שעות.
תן סלק לעמוד בנייר כסף לפחות 15 דקות, ולאחר מכן להסיר רדיד וקריר.
הסר עורות לחתוך סלק לקוביות 1/3 אינץ'.
לטאטא יחד שאלוט, חומץ, מיץ לימון, סוכר, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל, ולאחר מכן לטאטא בשמן. מילואים 2 כף ויניגרט עבור גרגיר הנחלים ולזרוק שארית עם סלק.
תן להשרות בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מסננים סלק בתוך מסננת להגדיר מעל קערה ולהגדיר סלק ויניגרט בצד.
שים את טבעת מאפה במרכז צלחת סלט ולחץ בעדינות על 2 1/2 כפות דגים לתחתית הטבעת, ואז לשים על 1/4 כוס סלק על דגים. חזור על 7 צלחות יותר.
לזרוק גרגיר מים עם שמורות 2 כפות ויניגרט ותל מעל סלק (קומץ קטן לכל צלחת).
טפטוף קצת סלק ויניגרט סביב כל צלחת.
* סלק יכול להיות קלוי וזרק עם ויניגרט 1 יום קדימה, ואז מקורר. צינה שמורות ויניגרט בנפרד.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.* גבעולי גרגיר הנחלים יכולים להיות מוכנים (אבל לא השליכו עם ויניגרט) 1 יום קדימה ומקורר, עטוף מגבות נייר לחות בשקית גדולה sealable.