קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

טריאקי טונה

טריאקי טונה
אם יש לך גזר, מלח ים, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. עם כפית ציון של 95% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: טונה טריאקי, טריאקי טונה צלויה, ו טריאקי טונה עם אננס.

הוראות

1
יוצקים את רוטב טריאקי לתוך צלחת או קערה רדודה, ומניחים סטייקים טונה ברוטב למרינדה. מכסים, ומאפשרים להשרות במשך כ 45 דקות בטמפרטורת החדר. הסטייקים יבשלו באופן שווה יותר אם הם לא קרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
סטייק טונהסטייק טונה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים סטייקים טונה בשמן החם, ויוצקים ברוטב טריאקי. לסחוט מיץ מן הלימון על הסטייקים, ומפזרים זרעי שומשום. כאשר החלק התחתון הוא חום בהיר, להפוך את הסטייקים, ומבשלים עד השחמה בצד השני. המרכז עדיין יהיה מעט אדום. מתבלים במלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
סטייק טונהסטייק טונה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מניחים את סטייק הטונה על צלחות הגשה, ומקשטים עם גזר מגורר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
מגישים את טפטוף המחבת כמו רוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.