אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל טריפל טרופי. המתכון הזה מכסה 90% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 160 גרם חלבון, 445 גרם שומן, ובסך הכל של 9713 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסקוטית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 9 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו קורנפלור, מנגו, טבעות אננס בגריל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: טרייפל טרופי, שיכור, טרופי קצת, ו טרייפל פירות טרופיים.
הוראות
1
שלב את כל המרכיבים בסיר, מערבבים לאיחוד ורציף דרך הבישול עד שהמחית מבעבעת, בערך 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
1
מניחים את המתלה באמצע התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס. אתה יכול גם להשתמש במחבת ג ' לירול.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
בסיר תחתון כבד בינוני ממיסים את החמאה על אש גבוהה נזהרים לא להשחים את החמאה. לחמאה המומסת מוסיפים את הסוכר, סירופ התירס הבהיר והמלח ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס קל
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הקשיו ומבשלים 3 דקות תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
קשיו
4
יוצקים את הקשיו המצופה בסוכר על תבנית האפייה המרופדת. עם מרית עמיד בחום להפיץ את האגוזים בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
קשיו
20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
אופים 12 עד 15 דקות עד להזהבה. להשתמש חום עמיד מרית כדי לעורר את אגוזי חצי דרך האפייה כדי לעזור את אגוזי לפתח יפה אפילו זהב צבע.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מוציאים את התבנית מהתנור ומאפשרים לאגוזים להתקרר לחלוטין. לאחר שהתקרר, פרצו לאשכולות קטנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
לקרם המאפה: מכיוון שצריך להוציא את קרם המאפה מהסיר מיד, הכינו קדימה והניחו קערה, מסננת רשת דקה או טחנת מזון, ומרית גומי עמידה בחום ליד הכיריים.
שלב את החלב, את כוס הסוכר שנותרה, את שעועית הווניל והמלח בסיר בינוני. מעל חום בינוני לבשל את תערובת החלב להיות בטוח מדי פעם לבחוש כדי למנוע חריכה ועור מ להרכיב.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מסירים את התבנית מהאש כשהיא רק מתחילה להתבשל. תוך כדי הקצפה מתמדת, מוזגים לאט, בזרם דברים, כמחצית מהחלב לתערובת הסוכר, הקמח, הביצים. באותה שיטה לשפוך לאט ולהקציף, מחזירים את התערובת בקערה לסיר עם החלב שנותר. מחזירים את התבנית לכיריים ומבשלים על אש בינונית עד בינונית-נמוכה תוך הקצפה מתמדת אך לא נמרצת כדי להימנע משילוב אוויר בקרם המאפה. מבשלים את התערובת עד שהיא מסמיכה. מיד להסיר את המחבת מן התנור ברגע הבועה הראשונה שוברת את פני השטח של קרם מאפה.