קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טרין אדווה פריך פטל

טרין אדווה פריך פטל
המתכון פריך פטל אדווה טרין יכול להתבצע בערך 25 דקות.. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם קרם כפול סיר, פגזי מרנג, סוכר גלגלית זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 24%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טרין אדווה פריך פטל, עוגת Raspberry אדווה, ו עוגות Raspberry אדווה.

הוראות

1
מחית 150 גרם של פטל, לעבור דרך מסננת לתוך קערה, להשליך זרעים, ולהניח בצד. קו 1 ליטר כיכר פח עם סרט נצמדות.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להקציף ביצים וסוכר ברציפות מעל קערה של מים רותחים בקושי, עד הוכפל נפח ועבה (מקצף חשמלי הוא אידיאלי).
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר קערה מחום. המשך לטאטא עד מגניב לחלוטין; התהליך כולו ייקח בערך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להקציף את הקרם עד רק עבה. מקפלים את הביצה לערבב לתוך השמנת עד משולב לחלוטין, ואז לקפל את מרנג.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים את הפטל טהור על התערובת בזיגזג, ואז לשפוך בעדינות לתוך פח כיכר מצופה. להקפיא עבור מינימום 4 שעות ומגישים בפרוסות עם שאר פטל.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות