טריפל שוקולד אננס
שוקולד אננס טריפל לוקח בערך שעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. לקינוח הזה יש 463 קלוריות, 8 גרם חלבון ו-18 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. המתכון הזה אהוב על 6 אוכלי אוכל וטבחים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו תערובת עוגת אנג'ל פוד, קצפת כבדה, אננס ושוקולד, ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27%. הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טריפל תפוז אננס, טריפל אננס איטלקי וטריפל עוגת אננס רום.
הוראות
מכינים ואופים עוגה לפי הוראות האריזה. מצננים לחלוטין. בינתיים, לפודינג אננס, מערבבים סוכר ועמילן תירס בסיר גדול. טורפים פנימה בהדרגה 2 כוסות חלב. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש. מערבבים 1/2 כוס תערובת חמה לתוך הביצים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה אננס ווניל.
יוצקים לקערה; לחץ על פיסת נייר שעווה או ניילון נצמד על גבי הפודינג. מקררים, ללא ערבוב, עד להתקררות. בינתיים, מקציפים את יתרת החלב והפודינג לערבב במשך 2 דקות.
מניחים לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה. לְצַנֵן.
להרכבה, חתכו את העוגה המקוררת ל-1-in. קוביות.
מניחים שליש מהעוגה ב-3-1/2-qt. צלחת זוטת.
שלבו מים ותמצית רום; לטפטף שליש על העוגה. מעל פודינג אננס, שליש מהעוגה ושליש מתערובת הרום.
שכבו עם פודינג השוקולד ושארית תערובת העוגה והרום. מכסים ומצננים.
ממש לפני ההגשה, בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מקשטים באננס ושוקולד מגורר אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי עבור טריפל. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין