יבש לשפשף עוף יו
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 196 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פפריקה, אבקת שום, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו לשפשף תבלין יבש הטוב ביותר עבור עוף, בשר חזיר, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, ו העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרכיבים יבשים יחד בקערה קטנה ולשפשף לתוך העוף, כדי לוודא לקבל את לשפשף לתוך פינות נסתרות.
תן לשפשף לשבת על העוף עד 12 שעות במקרר.
מניחים בשר כהה על הגריל הראשון כי יש זמן בישול ארוך יותר מאשר בשר לבן. גריל עד הטמפרטורה הפנימית של העוף הוא 180 מעלות F עבור כל החלקים למעט השדיים והוא 165 מעלות F עבור השדיים כאשר נמדדים עם מדחום קריאה מיידית. כאשר העוף כמעט סיים צליה, למרוח אותו עם כמות נדיבה של רוטב ברביקיו על כל הבשר. שמור כל שאריות רוטב לטבילה.
מערבבים את כל החומרים בסיר ומביאים לאט לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; ואז להפחית את החום ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות.