יוגורט אפרסק קפוא
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו יוגורט אפרסק קפוא. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חלב, תמצית ונילן, יוגורט וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מ טעם הבית יש 119 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. הציון הזה די טוב. נסו יוגורט קפוא אפרסק, יוגורט קפוא אפרסק, ו יוגורט קפוא אפרסק עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים אפרסקים בבלנדר. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה; מניחים בצד. בסיר קטן, מפזרים ג ' לטין על חלב; תן לעמוד במשך 1 דקה.
מחממים על אש נמוכה, תוך ערבוב עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה סוכר ומלח עד להמסת הסוכר.
מוסיפים את היוגורט, הווניל והאפרסקים השמורים.
מילוי גליל של מקפיא גלידה שני שלישים מלא; להקפיא לפי הוראות היצרן. כאשר הגלידה קפואה, מעבירים לכלי מקפיא; להקפיא 2-4 שעות לפני ההגשה.