קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

יום ההולדת של אן וייטמן קוגל

יום ההולדת של אן וייטמן קוגל
קוגל יום ההולדת של אן וייטמן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת קוטג'אחוז שומן, פתיתי תירס גס, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום הולדת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו עוגת יום ההולדת של אמא ואן, מטבל הנקניקיות החם של אן, ו אן מארי ניקולס. (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את קוגל, בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, להסתחרר יחד את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את גבינת הקוטג', שמנת חמוצה וסוכר. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
יוצקים לתוך קערה גדולה ומערבבים בחלב, צימוקים, חמאה מומסת, וניל, ותפוז ותיבות לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בסיר גדול, מביאים לפחות 5 ליטרים של מים לרתיחה על חום גבוה, מלח, ומבשלים את האטריות עד ממש לפני שהם מבושלים לחלוטין, כ 5 דקות, אבל לבדוק את כיווני החבילה לתזמון מדויק.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מסננים ומערבבים את האטריות לתערובת גבינת הביצה, ואז מקררים, מכוסים היטב, בין לילה. (אני חושב שצעד זה של הכנה מראש היה בעיקר לנוחות. אפיתי את הפודינג מיד, ומסתבר שהוא קל יותר; האטריות לא סופגות כל כך הרבה מהפודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
חמאה קלה צלחת אפייה 9 על 13 אינץ'. מחממים התנור ל 350° F.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כדי להפוך את ציפוי, לזרוק יחד את פתיתי התירס, חמאה מומסת, וקינמון בקערה קטנה. כדי לאפות את הקוגל, יוצקים את תערובת האטריות לתוך צלחת האפייה ומפזרים באופן שווה עם הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
קורנפלקסקורנפלקס
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
10
Reprinted with permission from Arthur Schwartz ' S Jewish Home Cooking: Yiddish Recipiited by Arthur Schwartz, copyright © 200
11
פורסם על ידי Ten Speed Press.קרדיט צילום: בן פינק © 2008