יום ההולדת של אן וייטמן קוגל
קוגל יום ההולדת של אן וייטמן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת קוטג'אחוז שומן, פתיתי תירס גס, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום הולדת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו עוגת יום ההולדת של אמא ואן, מטבל הנקניקיות החם של אן, ו אן מארי ניקולס. (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את קוגל, בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, להסתחרר יחד את הביצים.
מוסיפים את גבינת הקוטג', שמנת חמוצה וסוכר. תהליך עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה ומערבבים בחלב, צימוקים, חמאה מומסת, וניל, ותפוז ותיבות לימון.
בסיר גדול, מביאים לפחות 5 ליטרים של מים לרתיחה על חום גבוה, מלח, ומבשלים את האטריות עד ממש לפני שהם מבושלים לחלוטין, כ 5 דקות, אבל לבדוק את כיווני החבילה לתזמון מדויק.
מסננים ומערבבים את האטריות לתערובת גבינת הביצה, ואז מקררים, מכוסים היטב, בין לילה. (אני חושב שצעד זה של הכנה מראש היה בעיקר לנוחות. אפיתי את הפודינג מיד, ומסתבר שהוא קל יותר; האטריות לא סופגות כל כך הרבה מהפודינג.
חמאה קלה צלחת אפייה 9 על 13 אינץ'. מחממים התנור ל 350° F.
כדי להפוך את ציפוי, לזרוק יחד את פתיתי התירס, חמאה מומסת, וקינמון בקערה קטנה. כדי לאפות את הקוגל, יוצקים את תערובת האטריות לתוך צלחת האפייה ומפזרים באופן שווה עם הציפוי.
אופים במשך 35 עד 40 דקות, עד השחמה קלה.
בואו לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.
Reprinted with permission from Arthur Schwartz ' S Jewish Home Cooking: Yiddish Recipiited by Arthur Schwartz, copyright © 200
פורסם על ידי Ten Speed Press.קרדיט צילום: בן פינק © 2008