קוגל יום ההולדת של אן וייטמן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת קוטג'אחוז שומן, פתיתי תירס גס, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום הולדת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו עוגת יום ההולדת של אמא ואן, מטבל הנקניקיות החם של אן, ו אן מארי ניקולס. (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את קוגל, בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת, להסתחרר יחד את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את גבינת הקוטג', שמנת חמוצה וסוכר. תהליך עד חלקה.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים לתוך קערה גדולה ומערבבים בחלב, צימוקים, חמאה מומסת, וניל, ותפוז ותיבות לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
בסיר גדול, מביאים לפחות 5 ליטרים של מים לרתיחה על חום גבוה, מלח, ומבשלים את האטריות עד ממש לפני שהם מבושלים לחלוטין, כ 5 דקות, אבל לבדוק את כיווני החבילה לתזמון מדויק.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים ומערבבים את האטריות לתערובת גבינת הביצה, ואז מקררים, מכוסים היטב, בין לילה. (אני חושב שצעד זה של הכנה מראש היה בעיקר לנוחות. אפיתי את הפודינג מיד, ומסתבר שהוא קל יותר; האטריות לא סופגות כל כך הרבה מהפודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
מתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
חמאה קלה צלחת אפייה 9 על 13 אינץ'. מחממים התנור ל 350° F.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
כדי להפוך את ציפוי, לזרוק יחד את פתיתי התירס, חמאה מומסת, וקינמון בקערה קטנה. כדי לאפות את הקוגל, יוצקים את תערובת האטריות לתוך צלחת האפייה ומפזרים באופן שווה עם הציפוי.