יום ראשון ראגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ראגו יום ראשון. מנה אחת מכילה עד 59 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 717 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 12 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך קישורי נקניק, קישורי נקניק, פטרוזיליה שטוחה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: יום ראשון ראגו, Rigatoni עם ראגו יום ראשון בלילה, ו תבשיל בשר איטי יום ראשון ראגו.
הוראות
עגבניות דופק עם מיץ (1 יכול בכל פעם) בבלנדר עד כמעט חלקה.
שמן חום בסיר כבד 10 עד 12 ליטרים רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז בצל מטגן עד זהב, כ 6 דקות.
להוסיף שום ו sauté 1 דקה.
מוסיפים פירה עגבניות, עלה דפנה, ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 40 עד 45 דקות. להשליך עלה דפנה.
מערבבים יחד שום, פטרוזיליה, גבינה ופנצ ' טה.
פאונד עגול העליון עד 1/8 אינץ עבה בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף עם מערוך או מפצח בשר. תערובת פטרוזיליה כפית באופן שווה על קציצות בשר (כ 3 כפות כל). החל עם צד קצר, להפשיל קציצות ולקשור בכל קצה עם מחרוזת לעשות braciole.
טופס שמור תערובת כדורי בשר לתוך כדורים (כ 16), באמצעות 1/4-גביע למדוד.
חום 2 כפות שמן זית במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. ברז ' ל העונה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל (סך) וחום היטב 2 קבוצות, מפנה, על 6 דקות לכל אצווה.
להוסיף 2 כפות שמן למחבת ונקניק חום ב 2 קבוצות, מפנה, על 6 דקות לכל אצווה.
כתף חזיר טפיחה יבשה ועונה עם 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית.
להוסיף 2 כפות שמן למחבת כתף חזיר חום בכל רחבי, על 5 דקות.
לטפוח צלעות חזיר יבש העונה עם 1/2 כפית מלח 1/4 כפית פלפל.
להוסיף הנותרים 2 כפות שמן למחבת וצלעות חומות היטב 2 קבוצות, מפנה, על 6 דקות לכל אצווה.
חום שמורות שמן מפולפט במחבת מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ. קציצות מטגנים ב 2 קבוצות (לא קהל), מפנה מדי פעם, עד משחימים היטב, על 6 דקות לכל אצווה.
מעבירים למגבות נייר באמצעות כף מחוררת. (להשליך שמן.)
להחזיר את הרוטב לרתיחה בזהירות להוסיף את כל הבשר ומיצים. מבשלים, מכוסה חלקית, ערבוב בעדינות מדי פעם (לא לשבור את כדורי בשר), עד שכל הבשר רך, על 2 1/4 שעות.
מעבירים בשרים עם מלקחיים למגש גדול.
מגישים עם פטוצ ' יני ורוטב שנותר.
רוטב עגבניות עם בשרים יכול להתבצע 4 ימים קדימה ומקורר (מכוסה פעם מגניב).