יוקון זהב ירוק צ'ילה חשיש
וזה לא כל כך מדהים. נסו פטריות בר-Yukon Gold Hash, פטריות בר-Yukon Gold Hash, ו יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
חותכים את השליש העליון של השום ולהשליך.
מניחים את ראש השום לתוך חתיכת נייר ומפזרים מלח ופלפל.
מוסיפים קצת שמן זית ומצרפים בנייר הכסף. מכניסים לתנור וצולים עד זהב ומכרז, 30 עד 35 דקות.
הגדל את התנור ל-375 מעלות.
מניחים את poblano על מחבת סדין לתוך התנור. צלי, בערך 25 דקות.
הסר את poblano מהתנור ומניח לתוך קערה. מכסים בניילון נצמד ומאפשרים קיטור, כ -10 דקות. לקלף, גזע, זרע וקוביות poblano. תניח בצד.
מניחים את תפוחי האדמה לקוביות לתוך סיר ומכסים במים. מתבלים את המים במלח והופכים את החום לגובה בינוני. מבשלים עד מכרז, ולאחר מכן לנקז.
למחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה, מוסיפים את החמאה, שמן קנולה ושאלוט. לאפשר shallots להזיע, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה סחוטים בשכבה אחת ומאפשרים להם קרום וחום, כ 5 דקות.
מוסיף את poblano ופלפלי piquillo. לרסק 2 של שיני שום קלוי ולזרוק לשלב.
מוסיפים את הכוסברה וזורקים לשלב. טעם ועונה במידת הצורך.