קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות3
ציון בריאות5
מגזין

יוקון זהב ירוק צ'ילה חשיש

יוקון זהב ירוק צ'ילה חשיש
וזה לא כל כך מדהים. נסו פטריות בר-Yukon Gold Hash, פטריות בר-Yukon Gold Hash, ו יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את השליש העליון של השום ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מניחים את ראש השום לתוך חתיכת נייר ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מוסיפים קצת שמן זית ומצרפים בנייר הכסף. מכניסים לתנור וצולים עד זהב ומכרז, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הגדל את התנור ל-375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מניחים את poblano על מחבת סדין לתוך התנור. צלי, בערך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
הסר את poblano מהתנור ומניח לתוך קערה. מכסים בניילון נצמד ומאפשרים קיטור, כ -10 דקות. לקלף, גזע, זרע וקוביות poblano. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים את תפוחי האדמה לקוביות לתוך סיר ומכסים במים. מתבלים את המים במלח והופכים את החום לגובה בינוני. מבשלים עד מכרז, ולאחר מכן לנקז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
למחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה, מוסיפים את החמאה, שמן קנולה ושאלוט. לאפשר shallots להזיע, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים את תפוחי האדמה סחוטים בשכבה אחת ומאפשרים להם קרום וחום, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
11
מוסיף את poblano ופלפלי piquillo. לרסק 2 של שיני שום קלוי ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
12
מוסיפים את הכוסברה וזורקים לשלב. טעם ועונה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית