קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות12
ציון בריאות43
מגזין

יין אדום ובצל-חזה פסח מטוגן

יין אדום ובצל-חזה פסח מטוגן
יין אדום ובצל חזה פסח הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 439 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות אם יש לך עלי קורנית, מלח כשר, חזרת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. נסו יין אדום ובצל-חזה פסח מטוגן, חזה בריסקט בטעם יין, ו יין אדום-בריסקט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים 1 כף. מלח, פלפל, חרדל ותימין יחד בקערה קטנה. למרוח תערובת על חזה בקר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שמן חם בצלייה בתנור סגלגל (כ -12 ב. ב-17.) or a wide 8-qt. pot * מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
הוסף בריסקט ומבשל, פונה פעם אחת, עד קרום חום כהה טפסים, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
5
להעביר חזה בקר לצלחת.
6
מוסיפים 2 כוסות מרק לסיר ומביאים לרתיחה, משפשפים כל חתיכות משחי מתחתית הסיר. מערבבים ביין, שזיפים מיובשים וסוכר חום. להחזיר חזה בקר לסיר, צד שומן למטה, ולכסות עם בצל ושום. כסה את הסיר והכניס לתנור. לבשל במשך 3 שעות, הפיכת בשר באמצע. הפוך שוב בשר ולהוסיף מרק כוס שנותר וגזר לסיר. לבשל, מכוסה, עד גזר הם מכרז, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
בואו מגניב, ואז לצנן לילה (לבשר המשרד).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
שומן רזה ממיצי פאן ולהשליך אותו.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
העבר בריסקט ללוח חיתוך לחתוך על פני התבואה. מאוורר החוצה פרוסות בשר במחבת צלייה גדולה. באמצעות כפית מחוררת, לארגן בצל, גזר, שזיפים מיובשים על בשר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
מרתיחים מיצים הנותרים בסיר על חום גבוה על 10 דקות כדי להפחית במקצת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
יוצקים 2 כוסות מיצים על בשר (לשמור את השאר למרק), לכסות את המחבת צלייה בחוזקה עם נייר, ואופים עד הבשר חם, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
להעביר את הבשר למגש גדול, באמצעות מרית רחבה. בצל כפית, גזר, שזיפים מיצים, וכמה מיצים על גבי ומגישים עם חזרת.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
* שמלץ זמין בדלפק הקצב של כמה שווקים, ובכמה אטליז. אם אין לך סיר גדול מספיק עבור חזה שלם, לחתוך אותו לשניים ולערום את שני החצאים בסיר; כאשר אתה מוסיף את הבצל, להוסיף מספיק נוזל נוסף (על 2 יותר מרק כוסות ואת שאר בקבוק היין) כך הבשר מכוסה על ידי שלושה רבעים.
מרכיבים שתצטרך
שמלץשמלץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר