יין אדום ובצל-חזה פסח מטוגן
יין אדום ובצל חזה פסח הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 439 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות אם יש לך עלי קורנית, מלח כשר, חזרת, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. נסו יין אדום ובצל-חזה פסח מטוגן, חזה בריסקט בטעם יין, ו יין אדום-בריסקט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 כף. מלח, פלפל, חרדל ותימין יחד בקערה קטנה. למרוח תערובת על חזה בקר.
שמן חם בצלייה בתנור סגלגל (כ -12 ב. ב-17.) or a wide 8-qt. pot * מעל חום בינוני גבוה.
הוסף בריסקט ומבשל, פונה פעם אחת, עד קרום חום כהה טפסים, 4 עד 5 דקות לכל צד.
מוסיפים 2 כוסות מרק לסיר ומביאים לרתיחה, משפשפים כל חתיכות משחי מתחתית הסיר. מערבבים ביין, שזיפים מיובשים וסוכר חום. להחזיר חזה בקר לסיר, צד שומן למטה, ולכסות עם בצל ושום. כסה את הסיר והכניס לתנור. לבשל במשך 3 שעות, הפיכת בשר באמצע. הפוך שוב בשר ולהוסיף מרק כוס שנותר וגזר לסיר. לבשל, מכוסה, עד גזר הם מכרז, 30 עד 45 דקות.
בואו מגניב, ואז לצנן לילה (לבשר המשרד).
שומן רזה ממיצי פאן ולהשליך אותו.
העבר בריסקט ללוח חיתוך לחתוך על פני התבואה. מאוורר החוצה פרוסות בשר במחבת צלייה גדולה. באמצעות כפית מחוררת, לארגן בצל, גזר, שזיפים מיובשים על בשר.
מרתיחים מיצים הנותרים בסיר על חום גבוה על 10 דקות כדי להפחית במקצת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יוצקים 2 כוסות מיצים על בשר (לשמור את השאר למרק), לכסות את המחבת צלייה בחוזקה עם נייר, ואופים עד הבשר חם, כ 45 דקות.
להעביר את הבשר למגש גדול, באמצעות מרית רחבה. בצל כפית, גזר, שזיפים מיצים, וכמה מיצים על גבי ומגישים עם חזרת.
* שמלץ זמין בדלפק הקצב של כמה שווקים, ובכמה אטליז. אם אין לך סיר גדול מספיק עבור חזה שלם, לחתוך אותו לשניים ולערום את שני החצאים בסיר; כאשר אתה מוסיף את הבצל, להוסיף מספיק נוזל נוסף (על 2 יותר מרק כוסות ואת שאר בקבוק היין) כך הבשר מכוסה על ידי שלושה רבעים.