יין אדום ורוטב פטריות בר
יין אדום ורוטב פטריות בר עשוי להיות מה שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מרק בשר שמור, קברנה סוביניון, מלח ים ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו טנדרלוין בקר עם מלית פטריות בר ורוטב יין פורט, ריזוטו פטריות בר ויין אדום, ו רוטב פטריות-יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים מחבת נקייה מעל חום בינוני.
מוסיפים את החמאה ואת טפטוף 2 ספירה של שמן. כאשר החמאה מתחילה להקציף, מוסיפים את הצ ' לוט ואת הצלי במשך 2 דקות כדי לרכך.
מוסיפים את הפטריות ואת הקורנית; מתבלים במלח ופלפל. מערבבים הכל יחד במשך כמה דקות.
מוסיפים את היין האדום, ערבוב כדי לגרד את כל חתיכות תקועים; ואז לבשל ומערבבים כדי להתאדות את האלכוהול. כאשר היין כמעט נעלם, מוסיפים את מיצי הבשר השמורים.
תן את הנוזל לבשל למטה ולאחר מכן לקחת אותו מהחום. מערבבים את הקרם ועירית, ומתבלים במלח ופלפל.