יין אדום כרוב מטוגן ובצל
אם יש לכם חמאה, פלפל, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 75 שעות נסו כרוב מטוגן ביין, יין אדום-בריסקט מטוגן עם בצל מקורמל, ו צלי צ'אק צלוי בטעם יין עם בצל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה בסיר כבד רחב של 6-8 ליטר על חום גבוה בינוני עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים בצל וכרוב, ערבוב לעתים קרובות, עד שנבל ומעט השחמה, כ -20 דקות.
מוסיפים יין, מים, חומץ, תפוח, סוכר ומלח ומביאים לרתיחה.
לעטוף פלפלים, ציפורן, ועלה דפנה בכותנה ולקשור עם חוט.
הוסף לתערובת כרוב, ואז לכסות כרוב ישירות עם סיבוב של קלף או נייר שעווה לכסות סיר עם מכסה. להפחית את החום ומבשלים עד הכרוב הוא מאוד רך, על 2 שעות.
להשליך צרור cheesecloth וכרוב העונה עם מלח ופלפל.