יין ויאנג טופו
יין ויאנג טופו נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 213 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לכם זנגביל, רוטב סויה, עמילן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. לוקח את כל הגורמים בחשבון, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular של 65%, שהוא מוצק. נסו איך לבשל: יאנג צ'או (צ' או יאנג, יאנג ג'ואו) אורז מטוגן, יאנג צ'או (צ' או יאנג, יאנג ג'ואו) אורז מטוגן, ו Yin-Yang כריכים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את רוטב הסויה, מירין, שמן שומשום, ו 1 כפית. עמילן תירס ביחד.
הוסף את טופו פרוס לרבד במשך זמן רב ככל שתוכל, ארגון מחדש לפי הצורך, כך שכל המשטחים של טופו לבוא במגע עם המרינדה. ככל שאתה להשרות את הטעם גדול יותר, אבל אם יש לך רק 15 דקות, זה בסדר. מחממים התנור ל 375 F. שמן גיליון עוגיות שאינו מקל. שים כמה זרעי שומשום שחור על צלחת אחת ולבן בשני ולהוסיף קורנפלור לכל אחד. (מצטער, לא מדדתי כאן, אבל אני מנחש שזה היה 1/4 זרעי כוס עד 2 כפית. עמילן תירס.)
מסננים את הטופו. בזהירות לדלות צד אחד של טופו זרעי שומשום שחור, להפוך אותו, לדלות את השני בלבן. לעשות את זה בזהירות, כך הזרעים שלך לא ליפול ולהיות מעורבב. (פתרון הרבה יותר קל הוא לעשות חצי חתיכות בלבן וחצי בשחור.)
מניחים כל חתיכה על גיליון העוגיות. לרסס את צמרות קלות עם שמן, ולאחר מכן לאפות במשך 15 דקות. הפעל בזהירות ואופים במשך 10-15 דקות נוספות, עד השחמה בצדדים. לאפשר להם להתקרר לפני אכילה עם רוטב טבילה.