קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

ים תיכוני רוח קיץ טונה Entrée

ים תיכוני רוח קיץ טונה Entrée
רוח קיץ הים תיכונית Tunan Entrée דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 771 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם פלפל, פלפל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר כקינוח. נסו רוח קיצית, פאנץ רוח קיץ, ו קיץ בריזה סלט עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוסקוס-
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2
מניחים קוסקוס בסיר ומוסיפים 2 כוסות של מלאי ירקות, 1 כפות חמאה, 1 כפית מלח, 1 כף שמן זית, 1/8 כפית כורכום, ומבשלים עד כמעט נעשה; מערבבים ומוסיפים מים לפי הצורך (לקרוא הוראות על החבילה, לא להוסיף חבילת תבלינים אם כלול);
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
כורכוםכורכום
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים ומערבבים לתוך אגוזים פיסטוק קוסקוס מבושלים, פלפלים, בצל אביב, 1/8 כוס זיתים קלמטה קצוצה, טרגון, 1 כף גרידת תפוזים ולשמור חם.VELOUTE רוטב-לעשות רביכה על ידי היתוך 1-2 כפות של חמאה במחבת. בהדרגה להוסיף קצת קמח ומערבבים כל הזמן עד חלקה (כדי להשיג את העקביות הנכונה, לא לשרוף, אין גושים); ואז לאט להוסיף את מניית ירקות 1 כוס חם, מערבבים ולוודא שאין גושים, להוסיף 1/8 כוס יין מרסלה; העונה עם 1 כפית מלח לפי הטעם, להוסיף 1-2 sprigs טרגון. המשך לערבב עד עקביות נאותה עבור רוטב עבה מושגת;
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס מבושלקוסקוס מבושל
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
בצל אביבבצל אביב
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
גרידה כתומהגרידה כתומה
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף 2 כפות צלפים; להפריש ולשמור חם.דגים-להשרות את הדגים בקערה גדולה על ידי הוספת 2 כפות מיץ לימון/לימון, לזרוק ולהשאיר במשך 1/2 שעה; ואז למקם את סטייקים טונה על גריל פחם,למרוח עם חמאה ו / או משולב שמן זית, העונה לפי הטעם עם 1 כפית מלח ופלפל 1 כפית. הפעל רק פעם אחת על הגריל (או מחבת) ושוב עונה לפי הטעם; לא לבשל סטייקים טונה, לוודא בפנים הוא ורוד מעט.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
סטייק טונהסטייק טונה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
הסר.צלחת-במרכז צלחת גדולה להוסיף על 3/4 עד 1 כוס או יותר של קוסקוס מבושל, וליצור מעגל; סביב הצדדים להוסיף, זיתים כל קלמטה, גבינת פטה מתפוררת, פרוסות וחלק רוטב הסטייק Veloute; על גבי מקום הקוסקוס אחד מבושל טונה, קצת רוטב Veloute ומפזרים גרידת תפוזים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
גרידה כתומהגרידה כתומה
סטייק טונהסטייק טונה
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מגישים עם יין לבן וליהנות!.הערות: שוב לא לבשל את סטייקים טונה. במקום לצלות אתה יכול פאן ומטגנים או לצלות את הסטייקים על ידי הוספת חמאה/שמן זית ועונה לפי הטעם. לבסוף, אם אתה מעדיף אתה יכול להחליף 2 ק " ג של שרימפס במקום סטייקים טונה; להסיר את הקליפות, זנב, devein ולאחר מכן לחתוך לאורכו מעט.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

4סטייקים טונה, 2 ק סטייקים טונה, 2 ק "ג, לחתוך ל 4 חתיכות קטנות (תחליף 4 ק" ג, 4 חתיכות גדולות)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל, קצוץ (צבעוני)פלפל, קצוץ (צבעוני)52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פטה, מתפוררת (צרפתית, פחות מלוח)גבינת פטה, מתפוררת (צרפתית, פחות מלוח)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסקמחקמח301 לב מפאלדי טרי אם אפשרזית קלמטה, בורות להסיר, קצוץ גסזית קלמטה, בורות להסיר, קצוץ גס16זיתי קלמטהזיתי קלמטה42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ ליים (מרינדה) או 4 כפות מיץ לימון (מרינדה)מיץ ליים (מרינדה) או 4 כפות מיץ לימון (מרינדה)301 לב מפאלדי טרי אם אפשריין מרסלהיין מרסלה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסגרידה כתומהגרידה כתומה2ולנסיה תפוזים, לחתוך לפרוסות עגולות 1/2, טריזיםולנסיה תפוזים, לחתוך לפרוסות עגולות 1/2, טריזים1אוראו ממולאים כפולים1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות301 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוז פיסטוק, פגזים הוסרואגוז פיסטוק, פגזים הוסרו4חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2בצל אביב, ניקה וקצוץ (אורכי 1/2 אינץ')בצל אביב, ניקה וקצוץ (אורכי 1/2 אינץ')22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטרגון, 2 גבעוליםטרגון, 2 גבעולים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטרגון טרי (תחליף 1 כף טרגון יבש)טרגון טרי (תחליף 1 כף טרגון יבש)0חתיכות טופי הית' ברכורכוםכורכום9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי ירקות (קולג'אין גן מרק ירקות 14 1/2 עוז. שווה לשתי כוסות)מלאי ירקות (קולג'אין גן מרק ירקות 14 1/2 עוז. שווה לשתי כוסות)

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.