קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

ים תיכוני רוח קיץ טונה Entrée

ים תיכוני רוח קיץ טונה Entrée
רוח קיץ הים תיכונית Tunan Entrée דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 771 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם פלפל, פלפל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר כקינוח. נסו רוח קיצית, פאנץ רוח קיץ, ו קיץ בריזה סלט עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוסקוס-
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2
מניחים קוסקוס בסיר ומוסיפים 2 כוסות של מלאי ירקות, 1 כפות חמאה, 1 כפית מלח, 1 כף שמן זית, 1/8 כפית כורכום, ומבשלים עד כמעט נעשה; מערבבים ומוסיפים מים לפי הצורך (לקרוא הוראות על החבילה, לא להוסיף חבילת תבלינים אם כלול);
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
כורכוםכורכום
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים ומערבבים לתוך אגוזים פיסטוק קוסקוס מבושלים, פלפלים, בצל אביב, 1/8 כוס זיתים קלמטה קצוצה, טרגון, 1 כף גרידת תפוזים ולשמור חם.VELOUTE רוטב-לעשות רביכה על ידי היתוך 1-2 כפות של חמאה במחבת. בהדרגה להוסיף קצת קמח ומערבבים כל הזמן עד חלקה (כדי להשיג את העקביות הנכונה, לא לשרוף, אין גושים); ואז לאט להוסיף את מניית ירקות 1 כוס חם, מערבבים ולוודא שאין גושים, להוסיף 1/8 כוס יין מרסלה; העונה עם 1 כפית מלח לפי הטעם, להוסיף 1-2 sprigs טרגון. המשך לערבב עד עקביות נאותה עבור רוטב עבה מושגת;
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס מבושלקוסקוס מבושל
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
בצל אביבבצל אביב
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
הוסף 2 כפות צלפים; להפריש ולשמור חם.דגים-להשרות את הדגים בקערה גדולה על ידי הוספת 2 כפות מיץ לימון/לימון, לזרוק ולהשאיר במשך 1/2 שעה; ואז למקם את סטייקים טונה על גריל פחם,למרוח עם חמאה ו / או משולב שמן זית, העונה לפי הטעם עם 1 כפית מלח ופלפל 1 כפית. הפעל רק פעם אחת על הגריל (או מחבת) ושוב עונה לפי הטעם; לא לבשל סטייקים טונה, לוודא בפנים הוא ורוד מעט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייק טונהסטייק טונה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
הסר.צלחת-במרכז צלחת גדולה להוסיף על 3/4 עד 1 כוס או יותר של קוסקוס מבושל, וליצור מעגל; סביב הצדדים להוסיף, זיתים כל קלמטה, גבינת פטה מתפוררת, פרוסות וחלק רוטב הסטייק Veloute; על גבי מקום הקוסקוס אחד מבושל טונה, קצת רוטב Veloute ומפזרים גרידת תפוזים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
סטייק טונהסטייק טונה
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מגישים עם יין לבן וליהנות!.הערות: שוב לא לבשל את סטייקים טונה. במקום לצלות אתה יכול פאן ומטגנים או לצלות את הסטייקים על ידי הוספת חמאה/שמן זית ועונה לפי הטעם. לבסוף, אם אתה מעדיף אתה יכול להחליף 2 ק " ג של שרימפס במקום סטייקים טונה; להסיר את הקליפות, זנב, devein ולאחר מכן לחתוך לאורכו מעט.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה

מרכיבים

4סטייקים טונה, 2 ק סטייקים טונה, 2 ק "ג, לחתוך ל 4 חתיכות קטנות (תחליף 4 ק" ג, 4 חתיכות גדולות)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל, קצוץ (צבעוני)פלפל, קצוץ (צבעוני)5קרום: פירורי קרקר גרהםשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות2קרום: פירורי קרקר גרהם1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פטה, מתפוררת (צרפתית, פחות מלוח)גבינת פטה, מתפוררת (צרפתית, פחות מלוח)2קרום: פירורי קרקר גרהםקמחקמח301 לב מפאלדי טרי אם אפשרזית קלמטה, בורות להסיר, קצוץ גסזית קלמטה, בורות להסיר, קצוץ גס16זיתי קלמטהזיתי קלמטה4קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים (מרינדה) או 4 כפות מיץ לימון (מרינדה)מיץ ליים (מרינדה) או 4 כפות מיץ לימון (מרינדה)301 לב מפאלדי טרי אם אפשריין מרסלהיין מרסלה3קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק3קרום: פירורי קרקר גרהםלחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)2ולנסיה תפוזים, לחתוך לפרוסות עגולות 1/2, טריזיםולנסיה תפוזים, לחתוך לפרוסות עגולות 1/2, טריזים1אוראו ממולאים כפוליםלפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'301 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוז פיסטוק, פגזים הוסרואגוז פיסטוק, פגזים הוסרו4לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2בצל אביב, ניקה וקצוץ (אורכי 1/2 אינץ')בצל אביב, ניקה וקצוץ (אורכי 1/2 אינץ')2קרום: פירורי קרקר גרהםטרגון, 2 גבעוליםטרגון, 2 גבעולים2קרום: פירורי קרקר גרהםטרגון טרי (תחליף 1 כף טרגון יבש)טרגון טרי (תחליף 1 כף טרגון יבש)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כורכוםכורכום9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי ירקות (קולג'אין גן מרק ירקות 14 1/2 עוז. שווה לשתי כוסות)מלאי ירקות (קולג'אין גן מרק ירקות 14 1/2 עוז. שווה לשתי כוסות)

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.