רוח קיץ הים תיכונית Tunan Entrée דורש בערך 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 771 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם פלפל, פלפל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בתפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דבש עם תפוזי דם ולימון מסוכר כקינוח. נסו רוח קיצית, פאנץ רוח קיץ, ו קיץ בריזה סלט עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
קוסקוס-
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2
מניחים קוסקוס בסיר ומוסיפים 2 כוסות של מלאי ירקות, 1 כפות חמאה, 1 כפית מלח, 1 כף שמן זית, 1/8 כפית כורכום, ומבשלים עד כמעט נעשה; מערבבים ומוסיפים מים לפי הצורך (לקרוא הוראות על החבילה, לא להוסיף חבילת תבלינים אם כלול);
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
כורכום
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הסר מהחום.
4
מוסיפים ומערבבים לתוך אגוזים פיסטוק קוסקוס מבושלים, פלפלים, בצל אביב, 1/8 כוס זיתים קלמטה קצוצה, טרגון, 1 כף גרידת תפוזים ולשמור חם.VELOUTE רוטב-לעשות רביכה על ידי היתוך 1-2 כפות של חמאה במחבת. בהדרגה להוסיף קצת קמח ומערבבים כל הזמן עד חלקה (כדי להשיג את העקביות הנכונה, לא לשרוף, אין גושים); ואז לאט להוסיף את מניית ירקות 1 כוס חם, מערבבים ולוודא שאין גושים, להוסיף 1/8 כוס יין מרסלה; העונה עם 1 כפית מלח לפי הטעם, להוסיף 1-2 sprigs טרגון. המשך לערבב עד עקביות נאותה עבור רוטב עבה מושגת;
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס מבושל
זיתי קלמטה
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
בצל אביב
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
גרידה כתומה
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף 2 כפות צלפים; להפריש ולשמור חם.דגים-להשרות את הדגים בקערה גדולה על ידי הוספת 2 כפות מיץ לימון/לימון, לזרוק ולהשאיר במשך 1/2 שעה; ואז למקם את סטייקים טונה על גריל פחם,למרוח עם חמאה ו / או משולב שמן זית, העונה לפי הטעם עם 1 כפית מלח ופלפל 1 כפית. הפעל רק פעם אחת על הגריל (או מחבת) ושוב עונה לפי הטעם; לא לבשל סטייקים טונה, לוודא בפנים הוא ורוד מעט.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
סטייק טונה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-o
6
הסר.צלחת-במרכז צלחת גדולה להוסיף על 3/4 עד 1 כוס או יותר של קוסקוס מבושל, וליצור מעגל; סביב הצדדים להוסיף, זיתים כל קלמטה, גבינת פטה מתפוררת, פרוסות וחלק רוטב הסטייק Veloute; על גבי מקום הקוסקוס אחד מבושל טונה, קצת רוטב Veloute ומפזרים גרידת תפוזים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
זיתי קלמטה
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
גרידה כתומה
סטייק טונה
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מגישים עם יין לבן וליהנות!.הערות: שוב לא לבשל את סטייקים טונה. במקום לצלות אתה יכול פאן ומטגנים או לצלות את הסטייקים על ידי הוספת חמאה/שמן זית ועונה לפי הטעם. לבסוף, אם אתה מעדיף אתה יכול להחליף 2 ק " ג של שרימפס במקום סטייקים טונה; להסיר את הקליפות, זנב, devein ולאחר מכן לחתוך לאורכו מעט.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונה
שדי פסיון אם )
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.