ירוק Pastitsio עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 621 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 41 אוהדים. אם יש לך גבינת פרמזן-רג'יאנו, עלי פטרוזיליה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: ירוק פסטיטסיו, Pastitsio, ו Pastitsio.
הוראות
1
אם אתם מגישים את הפסטה האפויה בלילה אתם מכינים אותה, מחממים את התנור ל-375 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים את המים לרתיחה עבור פסטה, מלח את המים ו undercook הפסטה על ידי כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בעוד המים מגיעים לרתיחה, לחמם את שמן זית כתית נוספת במחבת גדולה מעל בינוני לחום בינוני גבוה, להוסיף את השום והבצל, לרכך כמה דקות ולאחר מכן מערבבים בצ ' ארד לנבול. לאחר מכן מוסיפים את הבצל הירוק, שמיר, נענע, פטרוזיליה ופלפל שחור. להפחית את החום לרתיחה ולשמור על הירוקים חמים.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, לחמם את החמאה בסיר מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה. ברגע שהחמאה נמסה, מוסיפים את הקמח ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
לטאטא בחלב ועונה עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. מבשלים 4 עד 5 דקות, או עד שהרוטב מעובה.
מרכיבים שתצטרך
6
מסננים את הפסטה ומניחים בחזרה בסיר חם, מערבבים יחד עם ירקות ופטה לשלב, טעם להתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים את הפסטה בצלחת תבשיל העליון עם רוטב בשמל וגבינת Parm, מניחים בתנור ואופים עד מבעבע וחום, 20 דקות או, מגניב ומכסה ואז לאחסן. כדי לחמם, מניחים ב 375 מעלות f תנור ואופים 45 עד 60 דקות עד חום.