קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות54
ציון בריאות0
מגזין

יריות ג'לי Sazerac

יריות ג'לי Sazerac
יריות ג'לי Sazerac יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. אם יש לך מלטש סוכר, ג'לטין, ויסקי שיפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. האוכל הביא לך אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 6% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו יריות ג'לי Sazerac, יריות ג'לי Bramble, ו פאי תפוחים ג'לי יריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ג ' לי:להגדיר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
יוצקים את המים לסיר גדול ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
בואו לעמוד ללא הפרעה עד ג ' לטין מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
4
מוסיפים את הסוכר המגורען ואת ההתלהבות להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מניחים את המחבת על חום נמוך להקציף כל הזמן, מגרד את הצדדים של המחבת עם מרית גומי לפי הצורך, עד ג ' לטין וסוכר להתמוסס ואת התערובת כבר לא מרגיש מגורען כאשר שפשף בין האצבעות, על 10 דקות. (אל תתנו לתערובת להתבשל, או הג ' לטין לא להגדיר כראוי.)
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את התערובת דרך המסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מוסיפים את השיפון וצבע מאכל לתערובת המתוחה ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
שיפוןשיפון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
8
יוצקים למחבת אפיית מתכת 9 על 9 אינץ ' ומקררים שנחשפו עד סט, לפחות 2 שעות.לציפוי, וכדי לשרת:כאשר מוכן לשרת, לשלב הן של bitters ו absinthe בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אונקיות נוזל אבסינתאונקיות נוזל אבסינת
הצעת הגשה: מיושן או סלעים צונניםהצעת הגשה: מיושן או סלעים צוננים
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
מניחים את הסוכר מלטש וגרידת לימון בקערה קטנה שנייה. באמצעות האצבעות שלך, לזרוק לשלב מעיל את ההתלהבות עם הסוכר; להפריש.תריץ סכין בין גוש הג ' לי לקצוות של המחבת. להיזהר לא לקבל מים בפנים, לטבול את המחבת לתוך כיור מלא מים ברז חם, הצללה זה בערך באמצע הדרך את הצדדים במשך כ 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר את המחבת מהמים ולהטות אותו: בלוק הג ' לי צריך להחליק הרחק הקצוות. אם לא, תחזיר את המחבת למים החמים לעוד 5 שניות. הפוך את בלוק הג ' לי על קרש חיתוך.באמצעות חיתוך ארוך או סכין משונן, לחץ ישר דרך בלוק ג 'לי (לא לגרור את הסכין דרך) ולחתוך אותו 54 (1-1/2-by-1-אינץ') חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מברשת את צמרות של יריות ג ' לי עם כל תערובת ביטר ומפזרים באופן שווה עם כל הסוכר לימון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לימוןסוכר לימון
הצעת הגשה: מיושן או סלעים צונניםהצעת הגשה: מיושן או סלעים צוננים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
12
מגישים באופן מיידי.