קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות54
ציון בריאות0
מגזין

יריות ג'לי Sazerac

יריות ג'לי Sazerac
יריות ג'לי Sazerac יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. אם יש לך מלטש סוכר, ג'לטין, ויסקי שיפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. האוכל הביא לך אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 6% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו יריות ג'לי Sazerac, יריות ג'לי Bramble, ו פאי תפוחים ג'לי יריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור ג ' לי:להגדיר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
יוצקים את המים לסיר גדול ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
בואו לעמוד ללא הפרעה עד ג ' לטין מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
4
מוסיפים את הסוכר המגורען ואת ההתלהבות להקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מניחים את המחבת על חום נמוך להקציף כל הזמן, מגרד את הצדדים של המחבת עם מרית גומי לפי הצורך, עד ג ' לטין וסוכר להתמוסס ואת התערובת כבר לא מרגיש מגורען כאשר שפשף בין האצבעות, על 10 דקות. (אל תתנו לתערובת להתבשל, או הג ' לטין לא להגדיר כראוי.)
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים את התערובת דרך המסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מוסיפים את השיפון וצבע מאכל לתערובת המתוחה ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
שיפוןשיפון
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
יוצקים למחבת אפיית מתכת 9 על 9 אינץ ' ומקררים שנחשפו עד סט, לפחות 2 שעות.לציפוי, וכדי לשרת:כאשר מוכן לשרת, לשלב הן של bitters ו absinthe בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אונקיות נוזל אבסינתאונקיות נוזל אבסינת
הצעת הגשה: מיושן או סלעים צונניםהצעת הגשה: מיושן או סלעים צוננים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מניחים את הסוכר מלטש וגרידת לימון בקערה קטנה שנייה. באמצעות האצבעות שלך, לזרוק לשלב מעיל את ההתלהבות עם הסוכר; להפריש.תריץ סכין בין גוש הג ' לי לקצוות של המחבת. להיזהר לא לקבל מים בפנים, לטבול את המחבת לתוך כיור מלא מים ברז חם, הצללה זה בערך באמצע הדרך את הצדדים במשך כ 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מלטש סוכרמלטש סוכר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר את המחבת מהמים ולהטות אותו: בלוק הג ' לי צריך להחליק הרחק הקצוות. אם לא, תחזיר את המחבת למים החמים לעוד 5 שניות. הפוך את בלוק הג ' לי על קרש חיתוך.באמצעות חיתוך ארוך או סכין משונן, לחץ ישר דרך בלוק ג 'לי (לא לגרור את הסכין דרך) ולחתוך אותו 54 (1-1/2-by-1-אינץ') חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מברשת את צמרות של יריות ג ' לי עם כל תערובת ביטר ומפזרים באופן שווה עם כל הסוכר לימון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לימוןסוכר לימון
הצעת הגשה: מיושן או סלעים צונניםהצעת הגשה: מיושן או סלעים צוננים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
12
מגישים באופן מיידי.