יריות ג'לי Sazerac
יריות ג'לי Sazerac יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 66 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 54 מנות סועדים. אם יש לך מלטש סוכר, ג'לטין, ויסקי שיפון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. האוכל הביא לך אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון של 6% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו יריות ג'לי Sazerac, יריות ג'לי Bramble, ו פאי תפוחים ג'לי יריות (מתכונים דומים).
הוראות
עבור ג ' לי:להגדיר מסננת בסדר רשת על קערה גדולה; להפריש.
יוצקים את המים לסיר גדול ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה על פני השטח.
בואו לעמוד ללא הפרעה עד ג ' לטין מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הסוכר המגורען ואת ההתלהבות להקציף לשלב.
מניחים את המחבת על חום נמוך להקציף כל הזמן, מגרד את הצדדים של המחבת עם מרית גומי לפי הצורך, עד ג ' לטין וסוכר להתמוסס ואת התערובת כבר לא מרגיש מגורען כאשר שפשף בין האצבעות, על 10 דקות. (אל תתנו לתערובת להתבשל, או הג ' לטין לא להגדיר כראוי.)
יוצקים את התערובת דרך המסננת ולהשליך את התוכן של המסננת.
מוסיפים את השיפון וצבע מאכל לתערובת המתוחה ומקציפים לשלב.
יוצקים למחבת אפיית מתכת 9 על 9 אינץ ' ומקררים שנחשפו עד סט, לפחות 2 שעות.לציפוי, וכדי לשרת:כאשר מוכן לשרת, לשלב הן של bitters ו absinthe בקערה קטנה; להפריש.
מניחים את הסוכר מלטש וגרידת לימון בקערה קטנה שנייה. באמצעות האצבעות שלך, לזרוק לשלב מעיל את ההתלהבות עם הסוכר; להפריש.תריץ סכין בין גוש הג ' לי לקצוות של המחבת. להיזהר לא לקבל מים בפנים, לטבול את המחבת לתוך כיור מלא מים ברז חם, הצללה זה בערך באמצע הדרך את הצדדים במשך כ 10 שניות.
הסר את המחבת מהמים ולהטות אותו: בלוק הג ' לי צריך להחליק הרחק הקצוות. אם לא, תחזיר את המחבת למים החמים לעוד 5 שניות. הפוך את בלוק הג ' לי על קרש חיתוך.באמצעות חיתוך ארוך או סכין משונן, לחץ ישר דרך בלוק ג 'לי (לא לגרור את הסכין דרך) ולחתוך אותו 54 (1-1/2-by-1-אינץ') חתיכות.
מברשת את צמרות של יריות ג ' לי עם כל תערובת ביטר ומפזרים באופן שווה עם כל הסוכר לימון.