ירך חזיר אסיאתית-ברקת
ירך חזיר אסייתית עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, רוטב סויה, בשר חזיר צלי, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: חזיר בררני מתובל, בשר חזיר ברן W / Salsify Caramelized, ו ירך חזיר צלוי מייפל-בריח.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את המירין, רוטב סויה, ג ' ינג 'ר, צ' ילי, פרוסות תפוז, שמן שומשום ומים.
מוסיפים את צלי החזיר, מכסים ומקררים בין לילה.
לנקז את החזיר ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר. להתייבש. במדיום, מחבת צלייה חסינת אש, מחממים את שמן הירקות.
מוסיפים את צלי החזיר ומבשלים על אש מתונה, הופכים מדי פעם, עד להשחמה בכל רחבי, על 10 דקות.
מעבירים את הצלי לתנור, בצד בשרי למעלה, וצולים במשך כ 1 שעה ו 10 דקות, או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 13
מכסים את החזיר באופן רופף מאוד בנייר כסף ולתת לנוח במשך 15 דקות.
באמצעות סכין ארוכה וחדה ושימוש בעצמות כמדריך שלך, בזהירות לגלף את צלי החזיר את העצמות בחתיכה אחת. חותכים אותו דק לפני ההגשה. שמור את מתלה הצלעות לארוחה נוספת או לחתוך לצלעות בודדות ולהגיש אותם לצד הצלי.