ירך חזיר בוואריה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את חלצי החזיר הבווארי. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 243 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו תפוחים טארט, צלי ירך חזיר, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: ירך חזיר בוואריה, ריפלי (צלעות חלציים / חלצי חזיר מעושנים), ו צלי חזיר בווארי.
הוראות
חותכים צלי לשניים; מניחים בתוך 5 קילו. סיר איטי. בקערה קטנה שלבו את הכרוב הכרוב, הגזר, הבצל, מיץ התפוחים והפטרוזיליה; כף מעל צלי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4 שעות.
הוסף תפוחים לבישול איטי. מכסים ומבשלים 2-3 שעות יותר או עד שהבשר רך.
הסר צלי; הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.
מגישים עם תערובת כרוב כבוש.