קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות40
מגזין

ירך חזיר מתובל וממולא ברוטב סיידר

ירך חזיר מתובל וממולא ברוטב סיידר
גשו לסופר וקנו סיידר תפוחים, שמן זית, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: ירך חזיר ממולא תפוחים עם רוטב סיידר, רוטב סיידר תפוחים וצלעות ירך חזיר, ו בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות שמנת סיידר.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל ופלפל, ומטגנים 6 עד 8 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים סיידר והבא 3 מרכיבים, ומביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 שדי פסיון אם קטנים)8 שדי פסיון אם קטנים)
4
הסר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות. מערבבים במילוי, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
5
פרפר 1 חזיר ירך על ידי ביצוע חתך אופקי (כשליש למטה מלמעלה) לתוך 1 צד של חזיר, חיתוך בתוך 1/2 אינץ ' של הצד השני. (לא לחתוך את כל הדרך דרך צלי.)
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
פתח חתיכה למעלה לחתוך, פתוח, ושכב שטוח. פרפר וחזור על הליך בצד הנגדי של שני שליש הנותרים נתח בשר חזיר, מתחיל בחלק העליון או התחתון של חתך פנימי.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
7
מניחים חזיר בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש או מערוך. לשפשף את ירך החזיר לחלוטין עם 1 כף שמן זית, ומפזרים את שני הצדדים באופן שווה עם חצי לשפשף תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ירך חזירירך חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
מורחים חצי תערובת מלית על חזיר, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
9
להפשיל צלי, ולקשור עם חוט מטבח במרווחים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
10
חזור עם בשר חזיר הנותרים מותן, שמן, ספייס לשפשף, תערובת מלית.
מרכיבים שתצטרך
ירך חזירירך חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
מסדרים פלחי תפוח בשכבה אחת בתחתית של מחבת קלייה 13-x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
12
צלי מקום, צדי התפר למטה, על תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
13
אופים ב 450 במשך 25 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל 425; אופים 25 דקות נוספות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 15
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הסר מהתנור; תן לעמוד 15 דקות או עד מדחום מגיע 160 לפני חיתוך. להשליך תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מגישים חזיר עם רוטב סיידר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
16
הערה:למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו פפרידג חווה תירס מלית תערובת.
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירסמילוי לחם תירס