ירך חזיר מתובל וממולא ברוטב סיידר
גשו לסופר וקנו סיידר תפוחים, שמן זית, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי סבתא סמית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: ירך חזיר ממולא תפוחים עם רוטב סיידר, רוטב סיידר תפוחים וצלעות ירך חזיר, ו בשר חזיר צלוי עם רוטב פטריות שמנת סיידר.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ופלפל, ומטגנים 6 עד 8 דקות או עד מכרז.
מוסיפים סיידר והבא 3 מרכיבים, ומביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות. מערבבים במילוי, ומניחים בצד.
פרפר 1 חזיר ירך על ידי ביצוע חתך אופקי (כשליש למטה מלמעלה) לתוך 1 צד של חזיר, חיתוך בתוך 1/2 אינץ ' של הצד השני. (לא לחתוך את כל הדרך דרך צלי.)
פתח חתיכה למעלה לחתוך, פתוח, ושכב שטוח. פרפר וחזור על הליך בצד הנגדי של שני שליש הנותרים נתח בשר חזיר, מתחיל בחלק העליון או התחתון של חתך פנימי.
מניחים חזיר בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח עד עובי 1/2 אינץ ' באמצעות פטיש או מערוך. לשפשף את ירך החזיר לחלוטין עם 1 כף שמן זית, ומפזרים את שני הצדדים באופן שווה עם חצי לשפשף תבלינים.
מורחים חצי תערובת מלית על חזיר, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
להפשיל צלי, ולקשור עם חוט מטבח במרווחים 2 אינץ'.
חזור עם בשר חזיר הנותרים מותן, שמן, ספייס לשפשף, תערובת מלית.
מסדרים פלחי תפוח בשכבה אחת בתחתית של מחבת קלייה 13-x 9 אינץ'.
צלי מקום, צדי התפר למטה, על תפוחים.
אופים ב 450 במשך 25 דקות. הפחת את הטמפרטורה ל 425; אופים 25 דקות נוספות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם 15
הסר מהתנור; תן לעמוד 15 דקות או עד מדחום מגיע 160 לפני חיתוך. להשליך תפוחים.
מגישים חזיר עם רוטב סיידר.
הערה:למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו פפרידג חווה תירס מלית תערובת.