ירך חזיר צלוי
בשר חזיר צלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 224 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1172 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בשר חזיר צלי, מלח ופלפל, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . נסו בשר חזיר צלוי עם רוטב שום צלוי, ירך חזיר צלוי, ו ירך חזיר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לרסק שום עם רוזמרין, מלח ופלפל, מה שהופך את הדבק. פירס בשר עם סכין חדה במספר מקומות ולחץ על הדבק שום לתוך הפתחים. לשפשף את הבשר עם תערובת השום הנותרים ושמן זית.
מניחים בשר חזיר מותן לתנור, מפנה ושופכים עם נוזלי מחבת. לבשל עד החזיר הוא כבר לא ורוד במרכז, על 1 שעה. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 145 מעלות F (63 מעלות c).
מחממים את היין במחבת ומערבבים כדי לשחרר חתיכות משחימות של מזון בתחתית.