ירכיים אפויות טעימות ברוטב חריף
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עולה $2.16 למנה-- אנחנו מוצאים את זה במחיר סביר. אם יש לכם בצל, חמאה, ירכיים עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. . עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ירכיים עוף שום אפוי עם רוטב לימון, ירכיים רכות, ו ירכיים עוף אפויות עם רוטב סאטה וסלט עגבניות.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
מקציפים קטשופ, מים, חומץ, חמאה, בצל, פפריקה, סוכר, רוטב ווסטרשייר, חרדל, מלח, פלפל ורוטב סטייק יחד בסיר. מביאים לרתיחה; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עבור טעמים להתמזג.
מורחים ירכיים עוף בשכבה אחת בתבנית אפייה.
יוצקים רוטב על ירכיים עוף.
אופים עוף בתנור שחומם מראש עד הירכיים מבושלים דרך והרוטב מבעבע, כ 2 שעות. מדחום בשר שקורא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).